Λανθασμένα ακυρώθηκε … αλλά δεν ήθελαν να το μάθεις!

Πολύ τρελό θα είναι το παρεάκι της Cytavision και της ΚΟΠ που κάθισαν και αποφάσισαν να αποκρύπτουν φάσεις και στιγμές που έγιναν σε αθλητικά γεγονότα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε στο θέμα.  Χθες, είδαμε πάλι τη cyta να εξαφανίζει με μαγικές κινήσεις την γκολάρα του Χουράδο η οποία λανθασμένα ακυρώθηκε και το γκολ έπρεπε να μετρήσει.  Αυτές τις τραγελαφικές αποφάσεις πραγματικά διερωτόμαστε από που τις εμπνέονται.

Όσοι δεν είδαν live τον αγώνα της ΑΕΛ μας και ενημερώθηκαν από τα στιγμιότυπα, αγνοούν την ύπαρξη ενός γκολ που η ομάδα μας σκόραρε αλλά ο επόπτης Σωτηρίου ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ακύρωσε.  Με αυτό τον τρόπο η cyta σε συνεννόηση με την ΚΟΠ, όπου οι δεύτεροι αντί να φροντίσουν στην βελτίωση της διαιτησίας προτίμησαν να αποκρύπτουν από το κοινό πράγματα που συμβαίνουν σε αγώνες για να μην συζητιούνται.

Εμείς δηλώνουμε ευθαρσώς, αν δεν ξεκινήσουμε να κάνουμε ξανά τις δικές μας φάσεις όπως κάναμε τα προηγούμενα 7-8 χρόνια -το αφήσαμε διότι ήθελε αρκετό χρόνο και κόπο από εθελοντές που διαχειρίζονται την ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ σελίδα μας- θα γράφουμε κάθε φορά κείμενο και θα αναφερόμαστε λεπτομερώς σε κάθε τι που απέκρυψε η cytavision αντιδεοντολογικά από το κοινό.

Πάμε να δούμε παρακάτω μηνύματα που έστειλαν αναγνώστες της σελίδας μας στη Cytavision και τι απαντήσεις πήραν. Πάντως όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν απαντήσεις από τη Cyta ας δοκιμάσουν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα τους στο Facebook. Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τι θα σας απαντήσουν…

Να σημειώσουμε οτι σαφώς και δεν τα βάζουμε με τα παιδιά που δίνουν τις απαντήσεις και εργάζονται εκεί αλλά με τους καρεκλοκένταυρους της cyta που χέρι χέρι με την ΚΟΠ προσπαθούν να κλείσουν τα μάτια του κοινού από την πραγματικότητα.

ael-apoelscrn1
AEL-apoelscrn2

Και αν η φάση που θέλουμε να δούμε δεν βρίσκεται στα στιγμιότυπα τι πρέπει να κάνουμε;  Μα φυσικά να περιμένουμε να δείξει η cytavision το παιχνίδι σε μαγνητοσκόπηση για να δούμε τι φάση που εσκεμμένα απέκρυψαν από τα στιγμιότυπα.  Τρελό ε;

apoel-alki

Πραγματικά κάνουν ότι θέλουν οι άνθρωποι για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, χθες ο Χουράδο σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ που έπρεπε να μετρήσει αλλά η CYTAVISION ΚΑΙ Η ΚΟΠ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.

Εδώ θα είμαστε, αγκάθι στα μάτια σας.

Τα στιγμιότυπα

Υ.Γ Αν και το θεωρούμε περιττό διότι εδώ οι άνθρωποι αποκρύπουν καθαρά γκολ, οφείλουμε να το αναφέρουμε. Στο 1:47 πατήστε pause, είναι η φάση που παραπονέθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας πως δεν υπήρχε κόρνερ αλλά δόθηκε και προήλθε το γκολ.  Ούτε καν επαναληπτική προβολή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *