Κακή εμφάνιση και ταπεινωτική ήττα με 0-3

Την ήττα μέσα στο Τσίρειο δέχθηκε με 0-3 η ομάδα μας από το Αποέλ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των Play off.  Η ομάδα μας χωρίς τσαγανό και χωρίς να πιστέψει η ίδια στις δυνάμεις ή τον εαυτό της υπέπεσε σε απανωτά λάθη, ομαδικά και ατομικά με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προβάλει σθεναρή αντίσταση.

Είναι από τις εμφανίσεις που πονάει η καρδιά σου να βλέπεις και δεν αξίζουν επ’ ουδενί στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού.  Πραγματικά είναι λυπηρό όταν κοιτάζεις τη βαθμολογία για τις βλέψεις που θα μπορούσε να έχει αυτή η ομάδα, βλέψεις που σκότωσε μόνη της με την αγωνιστική της συμπεριφορά.

Αναλυτικά για τον αγώνα: 

Δυσκολεύτηκε εξαρχής να βρει τα πατήματα της η ομάδα μας αφήνοντας πολλά κενά στην άμυνα και κάνοντας πολύ δύσκολο το να κρατήσει λίγο μπάλα.  Αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις, αψυχολόγητες ενέργειες και κακές άμυνες χαραχτήριζαν το παιχνίδι της.

Αυτός που τα έκανε ”μαντάρα” όμως ήταν ο Βοζίνια που μόλις στο 13′ χάρισε γκολ στο Αποέλ αφού με δύναμη παριστάνοντας τον ψύχραιμο πήγε να βρει τον Φιντέλις που είχε πλάτη τον Μοράις, έχασε και ο Μοράις από μακριά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα όσο ο Βοζίνια ήταν εκτός θέσης.

Μετά το γκολ το σκηνικό άλλαξε όσο αφορά την κυκλοφορία της μπάλας, με την ομάδα μας να κρατά λίγο περισσότερο την μπάλα και να προσπαθεί να φτιάξει προυποθέσεις, αλλά επιθετικά ήταν εντελώς ακίνδυνη ακόμα και σε στημένες μπάλες.

Στα τελικά στάδια του πρώτου ημιχρόνου ο Βοζίνια μετά από ασταθή απόκρουση έδωσε την μπάλα στο Αποέλ και την ευκαιρία να κάνει το 0-2.  Μετά από μακρινό σουτ έπεσε και απόκρουσε ασταθώς τη μπάλα και ενώ κανένας αμυντικός μας δεν παρακολούθησε την φάση επέτρεψε στον Νικόλα Ιωάννου να κάνει το 0-2 μπροστά σε κενή εστία.

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Μακρής απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για αν μειώσει ενώ στο 52′ ο επόπτης Σωτηρίου στέρησε καθαρό γκολ στον Χουράδο ο οποίος δέχθηκε υποδειγματική μπαλιά από τον Λεάντρο και με το κεφάλι άφησε στύλη άλατος τον Βάτερμαν.  Ο τηλεοπτικός φακός αφήνει εκτεθειμένο τον επόπτη που είδε οφσάιντ ενώ ο Χουράδο καλυπτόταν από τους αμυντικούς του Αποέλ.

To αποέλ στο 90′ έκανε το 0-3 με τον Αλωνεύτη.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Γκοντάλ, Γκαστανιάγκα, Γουίλερ, Αντόνια, Σίλβα, Φιντέλις, Ντα Σίλβα, Μακρής, Αβραάμ (53′ Νιλς Τεξέιρα), Χουράδο (67′ Μυτίδης)

Kάρτες: Ντα Σίλβα, Γκαστανιάγκα / Σόουζα, Βούρος, Καρλάο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *