Λεόντων Γνώμες: “Η εξήγηση του ανεξήγητου.”

H στήλη Λεόντων Γνώμες φιλοξενεί κείμενο του αναγνώστη και φίλου της ιστοσελίδας μας www.lions-radio.com Χρίστου Κάγια ο οποίος αναφέρει ακόλουθα.

Είναι πραγματικά ανεξήγητο το γεγονός πως το τελευταίο δίμηνο η ομάδα από πανέμορφη μετατράπηκε σε τέρας και από μια συμπαγής ομάδα με πλάνο και αυτοπεποίθηση έγινε ομάδα στο έρμαιο του εκάστοτε αντιπάλου με ψυχολογία στο ναδίρ.

Με μια καλύτερη και πιο ψύχραιμη ματιά της πορείας μέχρι τώρα οι ευθύνες βαραίνουν το τρίπτυχο προπονητή διοίκησης και κόσμου και επεξηγώ.
Του κόσμου: Γιατί παρασύρθηκε από τη καλή πορεία της ομάδας και πίστεψε σε κάτι πιο μεγάλο από αυτό που μπορούσε να δώσει η ομάδα και έτσι έβαλε πίεση στους παίκτες και τον προπονητή την οποία δεν μπόρεσαν τελικά να διαχειριστούν. Στον προπονητή: Γιατί όντας άπειρος και όταν άρχισαν τα αποτελέσματα να στραβώνουν λόγω αυτής της πίεσης άλλαζε την εντεκάδα και τα συστήματα σαν τα πουκάμισα , χαλώντας τη συνοχή της ομάδας και τέλος οι διοίκηση που δεν ενίσχυσε ουσιαστικά τη φαρέτρα του προπονητή τον Ιανουάριο δίνοντας του περαιτέρω όπλα για να αντέξει στη δύσκολη συνέχεια.

Πλέον η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη όσο αφορά το πρωτάθλημα με την εικόνα που βγάζει η ομάδα και πλέον τίθεται εν αμφίβολο και η τετράδα που πριν λίγο καιρό έμοιαζε δεδομένη. Μακάρι σαν δια μαγείας να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και εν όψει της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου και να μην πάει στραφεί μια χρονιά που έδειχνε πολλή υποσχόμενη τέλος Μαΐου κρίνονται όλοι και όλα πλέον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *