Άθλια εμφάνιση δέχθηκε τριάρα

Την χειρότερη της εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας σήμερα στο Τσίρειο Στάδιο όπου δεν στάθηκε καθόλου αντάξια των αναγκών του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να δεχθεί ταπεινωτική ήττα από τον Απόλλωνα με 0-3.  Άθλια εμφάνιση, πολλά λάθη σε έναν αγώνα που έπρεπε να παίξουν όλα για όλα οι ποδοσφαιριστές μας σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν δεύτερη και τρίτη πάσα.

Αναλυτικά:

Καμία όρεξη και διάθεση δεν επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το Α’ ημίχρονο με αποτέλεσμα δίκαια να βρεθούν πίσω στο σκορ με 0-2 (Σακάττι 22′ και Ρομπέρζ 45′).  Μηδενικές επιθετικές προσπάθειες και καμία τελική προσπάθεια ολόκληρω το πρώτο 45’λέπτο.  Τα λάθη ακολουθούσαν το ένα το άλλο, λανθασμένες πάσες και καμία όρεξη για να βγούμε μπροστά να διεκδικήσουμε κάτι, οι περισσότερες πάσες έφευγαν πίσω όσο ο Απόλλωνας έκλεινε καλά τους χώρους.

Ο Απόλλωνας είχε και δοκάρι στο 27′.

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με τη μικρή διαφορά να προσπαθεί να βγάλει μπάλες μπροστά, οι περισσότερες από τις οποίες ανακόπτονταν.  Δεν έμεινε στις μηδέν τελικές, έκανε κάποια σουτ εκτός περιοχής χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα.  Ανούσια κατοχή στα μετόσπιθεν απλά για κράτημα της μπάλας, αδυναμία να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και καθόλου διάθεση με τα πολλά λάθη να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Απόλλωνας έκανε οτι ήθελε μεσοεπιθετικά, σκοράροντας το τρίτο του γκολ στο 78′ ενώ η ομάδα μας αδυνατούσε να δημιουργήσει το οτιδήποτε.

Αρχική ενδεκάδα: Πρόσεκ,  Ν.Τεξέιρα, Τζούνιορ, Γκοντάλ, Γουίλερ, Γκαστανιάγκα, Αντάμοβιτς, Αντόνια (69′ Αβραάμ), Σχρανζ (46′ Μακρής), Αγκάνοβιτς (59′ Ντα Σίλβα), Χουράδο

Κάρτες: Χουράδο, Αντάμοβιτς, Ντόσα Τζούνιορ, Γκοντάλ / Σακέττι,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *