Έτσι αυξάνουν νούμερα…τα «νούμερα»

Έχουμε γράψει και έχουμε πει πάρα πολλά για το φασιστικό έκτρωμα νόμο για τη λεγόμενη βία στα γήπεδο. Ο τρομονόμος και κατ’ επέκταση η κάρτα φιλάθλου έχουν διαλύσει τον κυπριακό αθλητισμό και ακόμα ορισμένοι υπεύθυνοι επιλέγουν να αδιαφορούν.

Προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να μας πείσουν ότι το πρόβλημα δεν είναι η κάρτα οπαδού, ενώ έχουν στήσει ένα μεγάλο σχέδιο προπαγάνδα -από την πρώτη στιγμή- για να μεταφέρουν στον κόσμο ότι τα νούμερα της κάρτας πάνε καλά.

Εμείς από την πρώτη στιγμή έχουμε γράψει για δεκάδες παραδείγματα ανθρώπων που τους αναγκάζουν να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου, με μοναδικό στόχο να αυξήσουν τα νούμερα και να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Και επειδή τα «νούμερα» του ΚΟΑ που διαχειρίζονται την κάρτα δεν είναι προφανώς ακόμα ικανοποιημένοι από τις κάρτες που εκδόθηκαν, το πανηγύρι συνεχίζεται.

Συγκεκριμένα, η ΚΟΠ έχει αποστείλει σε ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου email και ζητούν εθελοντές για να προσφέρουν υπηρεσίες για τους αγώνες της Εθνικής που έρχονται. Τάζουν διαγωνισμούς, κληρώσεις, αναμνηστικά και βεβαιώσεις και στο τέλος ανακοινώνουν πως η κάρτα φιλάθλου είναι απαραίτητη. Οι γνώστες πάντως σημειώνουν πως πλέον στα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου η πλειοψηφία των φοιτητών είναι Ελλαδίτες που δεν έχουν ιδέα για κάρτα κτλ.

Κάπως έτσι λοιπόν, τα νούμερα ανεβαίνουν και όλοι νιώθουν ικανοποιημένοι. Τα συμπεράσματα, δικά σας.

1-karta-ethniki 2-karta-ethniki 3-karta-ethniki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *