Με δυο πρόσωπα … έχασε 1-0 από την ΑΕΚ

Την ήττα από την ΑΕΚ για πρώτη φορά φέτος με 1-0 δέχθηκε η ομάδα μας που παρουσιάστηκε με δυο πρόσωπα στον αγώνα.  Είχε την υπεροχή στο Α’ ημίχρονο δεν κατάφερε να βρει δίκτυα και το πλήρωσε στο Β’ ημίχρονο όπου δέχθηκε το γκολ σε σημείο που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.  Η ήττα αυτή φέρνει νεα δεδομένα στην βαθμολογία αφού η ΑΕΚ από το -9 που βρισκόταν από την ΑΕΛ μας πλέον έχει φτάσει στο -3 και βάζει περισσότερη πίεση στην ομάδα που δέχθηκε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο στο ”ΑΕΚ Αρένα” κύλησε με την ομάδα μας να είναι ανώτερη στο παιχνίδι από την αντίπαλη της και να μην την αφήνει να κάνει το παιχνίδι της.  Οι ποδοσφαιριστές μας πίεζαν ψηλά και έσπαζαν κάθε προσπάθεια της ΑΕΚ να βγάλει οργανωμένη επίθεση ενώ είχαμε και την υπεροχή σε ότι αφορά την κατοχή της μπάλας.

Πολλά ρήγματα με Αβραάμ από αριστερά που έφτιαξε κάποιες μπαλιές χωρίς να αποδώσουν καρπούς, η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία της ομάδας μας προήλθε από αντεπίθεση στο 18′ όταν ο Αγκάνοβιτς έδωσε στον Χουράδο που πάτησε περιοχή από δεξια και σούταρε όμως ο Τόνιο απόκρουσε ασταθώς.

Στο 30′ υπήρχε μια περίπτωση που η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι αφού ο Τρουγιόλς έβγαλε το πόδι ψηλά σε διεκδίκηση με τον Χουράδο όμως ο Νεοκλέους έκλεισε τα μάτια, πάνω κάτω ότι έκανε και 10 λεπτά αργότερα όταν ο Γιάννου κτύπησε ύπουλα τον Νιλς Τεξέιρα εκτός φάσης, πρότυπο κόκκινης κάρτας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έχασε την κατοχή της μπάλας αφήνοντας περισσότερους χώρους στην ΑΕΚ να ”κατεβάσει” μπάλα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η γενική υπεροχή αλλά και να δοθεί η ευκαιρία να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η ΑΕΚ πίεζε συνεχώς έχοντας την μπάλα και την ομάδα μας να αδυνατή να βγει μπροστά με την ίδια ευκολία που το έκανε στο πρώτο μέρος.  Η αντίπαλη ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Ιγκόρ στο 78′ σε ένα γκολ από πολύ πλάγια ο Πρόσεκ είπε όχι στην πρώτη φάση, στη δεύτερη όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0.

Λίγο πριν το τέλος η ομάδα μας θα μπορούσε να έφευγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού έχασε διπλή ευκαιρία με Μυτίδη και Αγκάνοβιτς που απώλεσαν τεράστιες ευκαιρίες αντίστοιχα.

Αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στον Πρόσεκ ο οποίος παρόλο που δέχθηκε ένα τυχερό γκολ, είπε πολλές φορές βροντερό όχι στους επιτιθέμενους της ΑΕΚ.

Αρχική ενδεκάδα: Πρόσεκ, Νιλς, Ντόσσα, Γκοντάλ, Γουίλερ, Γκαστανιάγα, Αγκάνοβιτς, Αβραάμ (69′ Σχράνζ), Χουράδο (78′ Φιντέλις), Μακρής (82′ Μυτίδης), Τζαρσίνιο.

Κάρτες: Μοίσοφ / Χουράδο, Νιλς, Γκοντάλ, Αγκάνοβιτς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *