”Είμαστε μέσα στον στόχο μας”

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας μετά το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής του Α’ γύρου του πρωταθλήματος όπου δεχθήκαμε την ήττα με 2-0 από την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

”Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για το καλό παιχνίδι, μέχρι το πρώτο τέρμα είχαμε καλή εικόνα αλλά στη συνέχεια η εξελίχθηκε σε μια κακή βραδιά για την ομάδα μας.

Μετά το 1-0 είχαμε μια ευκαιρία με τον Μακρή αλλά δεν τα καταφέραμε.  Θα αναλύσουμε τι έχει γίνει διότι έρχονται δύσκολα ματς και πρέπει να ειμαστε έτοιμοι.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου μέχρι σήμερα, αλλά πρέπει να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι τους.=. Δεν θέλω να απογοητεύονται, ούτε να σκέφτονται τα μπάτζετ.

Είμαστε εδώ γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Καλή συνέχεια στην Ομόνοια και θα τα πούμε ξανά στα πλέι οφ”.

Συμπλήρωσε:

Για τον στόχο της ομάδας: 

”Είμαστε μέσα στον στόχο μας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Θα παλέψουμε κάθε αγώνα. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη, ότι πετύχουμε περισσότερο θα είμαστε ευχαριστημένοι”.

Γιατί δεν λέει ότι η ΑΕΛ πάει για πρωτάθλημα:

”Δεν υπάρχει λόγος να βάλω επιπλέον πίεση στην ομάδα. Δεν είναι ρεαλιστικό να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Θέλω να γίνω πρωταθλητής, και αν μας δοθεί η ευκαιρία θα το πάρουμε. Δεν είναι μόνο τα μπάτζετ και τα λεφτά”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *