Άσχημη εμφάνιση και ήττα 2-0

Μένοντας πίσω από απόδοση και παίζοντας μόνο στο πρώτο ημίωρο η ομάδα μας δέχθηκε σήμερα το απόγευμα την ήττα στο Γ.Σ.Π με 2-0 από την Ομόνοια.

Με τέτοια εμφάνιση δε θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο από την ήττα.

Δυστυχώς κατώτερη των περιστάσεων η απόδοση σε ένα σημαντικότατο αγώνα.  Χωρις βαθμολογικό κέρδος η ομάδα μας μένει στους 45 βαθμούς και την τρίτη θέση.

Η ομάδα μας ξεκίνησε λίγο καλύτερα στο παιχνίδι, δίνοντας πολλές δυνάμεις και κερδίζοντας τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, η πρώτη καλή στιγμή προήλθε στο 25′ από τα πόδια του Τεισέιρα όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.   Προηγήθηκαν δυο καλά σουτ του Αντόνια και Λεάντρο όμως δεν ανησύχησαν τον Παναγή.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Α’ ημιχρόνου όμως ήταν αυτή του Μακρή στο 29′ ο οποίος μετά από λάθος του Κατελάρη πήρε τη μπάλα όμως το σουτ του έφυγε πάνω από την εστία του Παναγή.

Αν και πατούσε λίγο καλύτερα από την αντίπαλο της στο 36′ δεχθήκε το γκολ, μετά από λανθασμένη εκτίμηση και τραυματισμό του Αντρέ Τεξέιρα, επέτρεψε του Ραμίρες να βρεθεί σε πλαιονεκτική θέση και να κάνει το 1-0 από το ύψος της μεγάλης πειοχής.

Mετά την επίτευξη του γκολ η ομάδα μας τα έχασε, δίνοντας χώρο στην Ομόνοια να φτιάξει ευκαιρίες και να απειλήσει ξανά ευτυχώς

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε απ’ εκεί που έμεινε, πολλά λάθη στην άμυνα, καμία αντίδραση για να φέρει τα δεδομένα με το μέρος της.

Θα λέγαμε από το ημίωρο και έπειτα η ομάδα μας χάθηκε στον αγωνιστικό χώρο, απανωτά λάθη και καμία όρεξη για δημιουργία προυποθέσεων έφεραν το 2-0 για την Ομόνοια στο 67′.

Αρχική ενδεκάδα: Πρόσεκ, Tζούνιορ, Τεϊσέιρα (40′ Λαφράνς), Γουίλερ, Νιλς, Λεάντρο (69′ Αγκάνοβιτς), Νταβόρ, Μακρής, Αντόνια, Αντάμοβιτς, Μυτίδης (63′ Χουράδο).

Κάρτες: Ατζιακούν, Μεχίας, Βύντρα / Αντάμοβιτς (χάνει το επόμενο),  Γούιλερ, Νταβόρ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *