”Περήφανοι που δεν υποτακτήκαμε”

Με ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του συνδέσμου το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ τοποθετείται για τα όσα τραγελαφικά βλέπουμε στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ «ΚΑΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ» ΠΟΥ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ «ΚΑΘΑΡΟ ΣΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.»

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΙΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΧΑΜΗΛΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ. ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΚΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 2009 ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΗΘΩΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΝΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ. ΤΟΤΕ ΓΕΛΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠ. ΤΩΡΑ ΓΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 2014 ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΛΕΡΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΜΝΕΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ.

ΚΟΨΙΜΟ ΠΟΥ ΤΗ ΡΙΖΑ Ή ΤΣΑΚΡΟΚΛΙΟΝΙΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *