Ιστορική μέρα (φώτος)

Μια ιστορική ημέρα για το Σωματείο ΑΕΛ και τη Ποδηλατική Ομάδα, η οποία έκανε ξανά την εμφάνιση της στους τοπικούς αγώνες ποδηλασίας με το νεαρό αθλητή της ομάδας μας Κωνσταντίνο Ιωάννου ο οποίος μάλιστα κατέκτησε τη πρώτη θέση στη κατηγορία παίδες.

Ήταν ένα συγκλονιστικός αγώνας και ειδικά στο τελευταίο τμήμα της διαδρομής όπου ο νεαρός μας αθλητής κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού.

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνο και καλή συνέχεια!

Λαμβάνοντάς υπόψη τη δυσκολία που εχει μια πρεμιέρα αγώνων θέλουμε να συγχαρούμε και το προπονητή του Κωνσταντίνου και αθλητή της ομάδας Giorgos Fattas, ο οποίος προετοίμασε το αθλητή μας ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στη πρεμιέρα των αγώνων ποδηλασίας δρόμου και να σημειώσει αυτή τη πρώτη επιτυχία για τη ομάδα μας.

Συνέχεια στους αγώνες ποδηλασίας στις 10 Μαρτίου 2019 με τη συμμέτοχη και των υπολοίπων αθλητών της ομάδας μας στο 2ο αγώνα κυπέλλου.

Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑΕΛ για τη στήριξη του στο Τμήμα μας και τους χορηγούς της Ομάδας, οι οποίοι μας βοήθησαν ώστε η συμμετοχή στο σημερνό αγώνα να γίνει πραγματικότητα.

cycling2 cycling1 cycling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *