Ο τρομονόμος διώχνει και τους τελευταίους που έμειναν

Για τα αδικήματα της οχλαγωγίας και παράνομης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο στο πρόφατο ΑΕΛ – Αποέλ παρουσιάστηκαν σήμερα στο Δικαστήριο της Λεμεσού 4 άτομα.

Στα τρία από τα τέσσερα άτομα επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο και διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα για έξι μήνες.

Στο τέταρτο πρόσωπο, το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για ακρόαση τον ερχόμενο Μάιο.

Να αναφέρουμε πως οι ”εγκληματίες” δικάστηκαν βάση του τρομονόμου μέτρο του οποίου είναι η κάρτα οπαδού και τον οποίο σύμφωνα με τον νεο πρόεδρο της ΚΟΑ κανένα σωματείο δεν ζήτησε την κατάργηση του.

Μάλιστα τα πρόσωπα αυτά φαίνεται -χωρίς να έχουμε αποδείξεις- να τιμωρήθηκαν για το σοβαρό έγκλημα να ανάψουν πυρσούς, ενα σοβαρότατο έγκλημα στην νήσο Κύπρο των καθώσπρέπει που επιβάλλουν νόμους για τους άλλους αλλά οι ίδιοι εξουσιαστές ασελγούν με την δύναμη της εξουσίας τους εις βάρος μας και για το συμφέρον τους.

Όσοι δεν καταλάβατε ακόμη ότι η συμμετοχή σας σε αγώνες με τον τρομονόμο είναι η καταστροφή του αθλητισμού και ο ορισμός του γηπέδου εκκλησίας καλά κάνετε να το ξανασκεφτείτε αν θέλετε να γίνεστε έρμαιο του καθενός.

Η πιπίλα που αναμασάτε τόσο καιρό, ότι δεν αγαπούμε αρκετά την ΑΕΛ έχει παλιώσει όσο κόσμος τραβιέται στα δικαστήρια ή κλείνεται σε κρατητήρια για ψύλλου πήδημα.

Υ.Γ Πείτε μας και για το 4ο πρόσωπο που πιθανότατα μπουζούριασαν αναίτια και χωρίς στοιχεία και κάτι θα βρεθούν να του φορτώσουν όπως γίνεται συνήθως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *