Πήρε το εισιτήριο για τους ”8” με δεύτερη νίκη

Με 0-6 κέρδισε το ΘΟΙ στο Μακάρειο η ΑΕΛ μας, στον επαναληπτικό του 8-0 και ως εκ τούτου παίρνει και επίσημα το εισιτήριο για τους ”8” του Κυπέλλου.

Η ΑΕΛ μας παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές αλλά όπως φανερώνει και το σκορ κράτησε τη σοβαρότητα και την συγκέντρωση της στο παιχνίδι της χωρίς να επιτρέψει στο ΘΟΙ να σκοράρει έχοντας τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 35′ με τον Μυτίδη και τον Αγκάνοβιτς στο 43′ να διπλασιάζει τα τέρματα μας.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Κέρκεζ πέρασε μέσα Αβραάμ, Κωνσταντινίδη και Παπαδόπουλο στη θέση των Αγκάνοβιτς, Μυτίδη και Σίλβα.

Το 0-3 προήλθε με δυνατό σουτ του Αβραάμ στο 61′  ο οποίος 3 λεπτά αργότερα με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-4 με προβολή.

Στο 76′ ο Γερολέμου με ωραίο σουτ εντός πεδιάς έκανε το 5-0 και ο Μιχαηλίδης στο 87′ έγραψε το τελικό 0-6 με κοντινό πλασέ.

Αρχική ενδεκάδα: Κεραυνός, Σίλβα (46’Παπαδόπουλος), Μυτίδης (46’Κωνσταντινίδης), Λαφράνς, Φιντέλις, Γερολέμου, Μιχαηλίδης, Ανδρέου, Μιχαήλ, Σχρανζ, Αγκάνοβιτς (46’Αβραάμ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *