Η ΚΟΠ άδειασε τον ΚΟΑ

Αναβολή στην αναβολή της αναβολής. Από τη μια πλαστογραφίες σε δελτία υγείας παικτών και από την άλλη ρουφιανιά εκ των έσω.  Ούτε σήμερα θα γίνει η περιβόητη εκδίκαση της υπόθεσης Φράνσις Ούζοχο μετά από ανακοίνωση της ΚΟΠ που μιλά για παράληψη από τον ΚΟΑ: “Ο λόγος της αναβολής είναι η παράλειψη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού να αποστείλει προς τον Αθλητικό Δικαστή μέσω της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου το σκεπτικό και/ή αιτιολογικό της απόφασης το οποίο έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιου του ΚΟΑ σχετικά με το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή Francis Uzoho, παρόλο που έχουν ζητηθεί κατ’ επανάληψη τα εν λόγω στοιχεία.”

Ορίστε η αξιοπιστία που επικρατεί στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Όταν οι 2 μεγάλες ομοσπονδίες στον χώρο του αθλητισμού του τόπου δεν μπορούν να επικοινωνήσουν σωστά, πως περιμένουμε εμείς ως οπαδοί την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Πως γίνεται κάποιοι να τρέχετε για κάρτες οπαδού, σε ένα σύστημα ανεπαρκής και το οποίο χάνει την εμπιστοσύνη και του τελευταίου οπαδού που παρακολουθεί τις τρέχουσες εξελίξεις.

Μιας και μιλάμε για τη κάρτα, ο καημένος ο Ουζόχο προχθές στο παιχνίδι της ομάδας του με τη Σαλαμίνα πήγε να μπει στο στάδιο μαζί με τον συμπαίκτη του Ιγκεαμπόρ και του αρνήθηκαν την είσοδο γιατί δεν είχαν κάρτα οπαδού.

Οι “καινούριοι” του ΚΟΑ δεν είναι στον χώρο τώρα. Είναι κάπου στα διακόσια χρόνια. Άρα γνωρίζουν πολύ καλά το τι συμβαίνει. Γιαυτό μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι θα κάνετε τα πάντα να επιστρέψει ο κόσμος πίσω στα γήπεδα.

Τι κοινό έχουν Ανόρθωση, Απόλλων, ΚΟΑ;; Το κόμμα βέβαια. Περιμένουμε και τον Αβέρωφ να τοποθετηθεί επι του θέματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *