ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: “Καμία λύση για εμάς, χωρίς εμάς”

Ανακοίνωση 7/2/19

Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο κόσμος συνεχίζει να απέχει μαζικά από τις κερκίδες για αυτό και το τελευταίο διάστημα άρχισε ξανά να συζητιέται το θέμα του τρομονόμου και της κάρτα οπαδού.

Εμείς αυτό που έχουμε να τονίσουμε για ακόμα μια φορά, είναι ότι δεν θα δεχτούμε καμιά λύση που θα παρθεί για εμάς χωρίς εμάς και θα είναι απλά επιφανειακή για να στείλει τον κόσμο στα play off για να πουλήσουν οι καρεκλοκένταυροι φούμαρα και προπαγάνδα. Εξάλλου είναι γνωστή στον τόπο μας η νοοτροπία των βραχυπρόθεσμων «λύσεων» και του κρύψε να περάσουμε.

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας παίζει με τους ανύπαρκτους. Σε μια άλλη εποχή η Ανατολική θα ήταν καμίνι και οι νεοσύστατοι θα παρακολουθούσαν ακόμα ένα μάθημα οπαδισμού από τους πρώτους του είδους. Όμως, όπως και στον πρώτο γύρο η κερκίδες θα είναι ξανά άψυχες.

Όσοι γουστάρουμε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, για τη δόση μας θα βρισκόμαστε το διήμερο στο μοναδικό σύνδεσμο που υπάρχει μέσα στην ΑΕΛοκρατούμενη Λεμεσό, εκεί στον Εναέριο. Την Παρασκευή αρχίζει η προθέρμανση με μεγάλο πάρτι όπου θα εμφανιστεί ζωντανά η Ζ.Ρ.Κ και το Σάββατο θα ακολουθήσει συγκέντρωση λεόντων για να δούμε τον αγώνα στο δικό μας σπίτι.

Στο χορτάρι οι παίκτες μας καλούνται να διαλύσουν τις μαριονέττες του ζαχαβι και να συνεχίσουν στο δρόμο προς την κορυφή. Πατάτε τους γυναικοτούς και στείλτε τους στο ωδείο τους παρέα με τους κουλοχέρηδες.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *