Πήρε το εισιτήριο από τον πρώτο αγώνα (8-0 το ΘΟΙ)

Τη νίκη με 6-0 πήρε η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα κυπέλλου για τη φάση των ”16” με αντίπαλο το ΘΟΙ Λακατάμιας.  Η διαφορά των δυο ομάδων στην ποιότητα ήταν εμφανέστατη, η ομάδα μας όμως αν και σκόραρε έξι φορές το πρώτο ημίχρονο από σεβασμό ή καλύτερα τηρώντας τον άγραφο νόμο του fair play θα λέγαμε ”έσβησε” της μηχανές αφήνοντας το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με πολύ χαμηλό ρυθμό.  Το ΘΟΙ όμως μετά από δυο παιδαριώδη λάθη έστειλε τον Χουράδο στην άσπρη βούλα του πέναλτι ενώ πέτυχε και αυτογκόλ φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 8-0. Στα αξιοσημείωτα το χατ-τρικ του Νέστορα Μυτίδη.

Από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο του αγωνα η ομάδα μας ήρθε πολύ κοντά στο γκολ με τον Μυτίδη που κυνήγησε και έκλεψε τη μπάλα από την αντίπαλη άμυνα, όμως η παράλληλη πάσα του έφυγε κόρνερ.  Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας ήταν καταιγιστική με την διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων να είναι ολοφάνερη στον αγωνιστικό χώρο.

Το ΘΟΙ αδυνατούσε να ανταλλάξει πάσες με αποτέλεσμα η ομάδα μας να έχει την κατοχή το μεγαλύτερο διάστημα.

Στο 8′ ο Αντόνια πέρασε από δεξια στον Αγκάνοβιτς που έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, όμως ο βοηθός έκρινε ότι ο Μυτίδης που δεν άγγιξε τη μπάλα επηρέζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα Τιμοθέου.

Το σκορ άνοιξε μετά από φάση διαρκείας ο Αντρέ Τεσέιρα, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά σημαδεύοντας το δοκάρι, στην επιστροφή κατέληξε στον Μυτίδη που σούταρε και η μπάλα πάλι πήγε στο δοκάρι και ξανά στον Τεσέιρα που από κοντά έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίκτυα.

Τα γκολ για την ομάδα μας διπλασίασε ο Μυτίδης με κεφαλιά στο 25′ μετά από μπαλιά του Γερολέμου ενώ το 3-0 έκανε ο Αγκάνοβιτς μετά από τετ-α-τετ στο 31′.

Το 4-0 προήλθε μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Άλεξ Ντα Σίλβα και εκτέλεσε εύστοχα ο Μυτίδης στο 41′ o οποίος 3 λεπτά μετέπειτα με το κεφάλι έκανε το 5-0.

Στη λίστα με τους σκόρερς γράφτηκε ο Αντόνια που μετά από πάσα του Νιλς έβαλε την προβολή κάνοντας το 6-0 στην εκπονή του Α’ ημιχρόνου.

Στην επαναληψη  η ομάδα μας έριξε ταχύτητα, ο Κέρκεζ θέλησε να κάνει κάποιες εσωτερικές αλλαγές για να δει κάποια πράγματα.  Συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά και την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να ξοδεύει τρελλή ενέργεια για να σκοράρει όπως έκανε στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα μας αν και έριξε τους ρυθμούς εντελώς στα τελευταία στάδια του αγώνα, το ΘΟΙ μετά από παράβαση πέναλτι έστειλε τον Χουράδο στα 11 βήματα με αποτέλεσμα να κάνει στο 86′ το 7-0 ενώ το τελικό 8-0 προήλθε χωρίς να έχουν συμμετοχή ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όταν ο Βοζνακίδης έψαξε στο 88′ τον τερματοφύλακα του Τιμοθέου, ο δεύτερος έχασε το βηματισμό του με αποτέλεσμα η μπάλα να κατευθυνθεί στα δίκτυα.

ΑΕΛ:Βοζίνια, Τεσέιρα, Μυτίδης (64′ Χουράδο), Ντα Σίλβα, Λαφράνς, Φιντέλις, Γερολέμου, Μιχαηλίδης, Νιλς (46′ Γουίλερ), Αντόνια (64′ Καστανιάγκα), Αγκάνοβιτς

Στον πάγκο: Κεραυνός, Καστανιάγκα, Λεάντρο Σίλβα, Αβραάμ, Νταβόρ, Γκοντάλ, Χουράδο, Γουίλερ, Αντάμοβιτς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *