Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 26/1/19

Ο αγώνας της περασμένης Κυριακής διεξήχθη και αυτός μπροστά από σχεδόν άδειες εξέδρες. Επιγραμματικά θέλουμε να θυμίσουμε ότι στο ΑΕΛ-αποελ του 2ου γύρου στις 5/2/2012 όπου οι δύο ομάδες διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, κόπηκαν 8160 εισιτήρια ενώ τώρα μόλις 2492 εισιτήρια με την μείωση να αγγίζει το 70%, κυρίως λόγο του τρομονόμου και της κάρτας φιλάθλου. Τίποτα δεν κρύβεται πλέον και τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, καθώς αν στον αγώνα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η αποχή φθάνει σε τέτοιο ποσοστό , τότε δεν χρειάζεται να αναλύσεις και τους υπόλοιπους για να δεις σε τι κατάντια έφεραν τα αθλήματα οι πολιτικοί και οι παράγοντες των σωματείων.

Όσο για την ομάδα μας είναι στα ψηλά και δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από το να κοιτάξει τη συνέχεια. Αρχής γενομένης από αύριο καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της. Εμείς με τη σειρά μας δηλώνουμε ότι κάνουμε και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να επιστρέψουμε και πάλι ελεύθεροι στις κερκίδες.

ΥΓ. Όσοι με τις πράξεις τους δυσφημίζουν την ιστορία, δεν σέβονται τα μέλη και τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου μας, δεν έχουν θέση πλέον στις τάξεις του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *