Ψάχνουν για ρουφιάνο!

Με την δυναμική αντίσταση και αποχή τόσο του κόσμου της ΑΕΛ όσο και αρκετών οργανωμένων άλλων ομάδων ο Μιχαηλίδης -ως πρόεδρος του ΚΟΑ πλέον-, ο Ιωνάς και η παρέα του προσπαθούν να μας σερβίρουν την κάρτα απλά ”ξαναβρασμένη”.

Ο ίδιος ο Ιωνάς δήλωσε πως είναι υπο συζητηση να βγάζουν κάρτες τα σωματεία ΑΛΛΑ να έχει απρόσκοπτα και όποτε θέλει πρόσβαση στα αρχεία η αστυνομία.  Δηλαδή ζητούν από τα σωματεία να δίνουν τους οπαδούς τους και το αρχείο γενικά στους μπάτσους χωρίς κανένα απολύτως λόγο.

Να αναφέρουμε πως ο πρόεδρος του Αποέλ λίγες μέρες πριν σε ανακοίνωση είπε:

”Σε περίπτωση που προκύψει ποινικό αδίκημα και η Αστυνομία προχωρήσει σε διερεύνηση του, τότε με δικαστικό ένταλμα, η ομάδα οφείλει να παραδώσει το συνολικό αρχείο παρουσίας που αφορά στην συγκεκριμένη κερκίδα.
Η Αστυνομία είναι υπεύθυνη για την εξεύρεση, σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία του παρανομούντος. Από πλευράς της ομάδας θα υπάρχει η άμεση δέσμευση για αναστολή της Κάρτας Μέλους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης”.

H μόνη διαφορά σε όσα είπε ο Ιωνάς είναι ότι το κράτος θέλει να έχει το αρχείο κάθε ομάδας και η αστυνομία να μπαινοβγαίνει κρατώντας τα στοιχεία μας στα χέρια της.

Το καλό που θέλουμε στο σωματείο μας να μην τολμήσει να δεχθεί κάτι τέτοιο παρά μόνο την πλήρη κατάργηση της κάρτας και του φασιστικού τρομονόμου αλλιώς είναι προσβολή για την ιστορία της ΑΕΛ.  Ιστορίες του τύπου ”ΑΕΛ είσαι ΕΣΥ” πως είναι ”για να στηριχθούν τα υπόλοιπα τμήματα” να λείπουν!

Το ίδιο απαιτούμε από όλους τους οργανωμένους αν θέλουν να συνεχίσουν αυτή την δυναμική αντίσταση.  Όσα κάνει ο Ιωνάς, ο Κλεάνθης και το κράτος έχουν ξαναγίνει σε άλλες χώρες, τρομάζουν στην αντίσταση και την ανυπακοή μας … ο συμβιβασμός των προηγούμενων χρόνων και η αποδοχή καρτών, τρομονόμων, συλλήψεων ανευ αιτίας έφερε τα πράγματα εδώ που βρίσκονται.  Μέσω της αντίστασης κτίσαμε ένα δυνατό, αξιοπρεπέστατο κλοιό και οι κούφιες υποσχέσεις και φανφάρες είναι κρίμα να τον σπάσουν για ένα ξαναβρασμένο φαγητό.

Αυτοί που αποφασίζουν βλέποντας άδεια γήπεδα άρχισαν να τρέμουν στην ιδέα ότι η καλοστημένη φαρσοκωμωδία δεν θα έχει θεατές πια και χωρίς κόσμο το ποδόσφαιρο είναι ένα τίποτα, πάνε και οι μίζες και τα τηλεοπτικά και όλα αμα χαθεί το ενδιαφέρον του κοσμάκη.

Καμία ανοχή, καμία τροποποίηση καμία υποχώρηση. 

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΛΟΤΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *