Πως γίνεται;

Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος πως γίνεται σ’ αυτό τον τόπο οι ίδιοι άνθρωποι κάθε φορά να φακκούν γυρούς από καρέκλα σε καρέκλα;  Από θέση εξουσίας σε άλλη θέση εξουσίας με ακριβοπληρωμένους μισθούς και πάντα σε καίρια θέσεις.

Και αφού ο Αντρέας Μιχαηλίδης δεν κατάφερε να εξουσιάζει από θέση βολευτή γιατί δεν κατάφερε να πάρει ψήφους από εκείνους που κοροίδεψε την προηγούμενη φορά αφού το πιο πιθανό κάποιος άλλους έταξε παραπάνω ψέματα στους ψηφοφόρους – οι οποίοι πάντα δίνουν την εξουσία σε άλλους να αποφασίζουν γι’ αυτούς χωρίς αυτούς- βρέθηκε θέση να το βολέψουμε το παιδί μην μείνει παραπονεμένο.

Πλέον ο Αντρέας Μιχαηλίδης, πρώην προπονητης, βολευτής κλπ κλπ κατέχει την ψηλότερη θέση στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού παίρνοντας τη θέση του αξέχαστου πλέον Κλεάνθη ο οποίος έδωσε και τη ψυχή του για την κάρτα και την προπαγάνδα της με ψέματα και γελοιότητες.  

Ο αθλητισμός καταρρέει και το βλέπουμε, κάντε μια σύγκριση των γηπέδων λίγα χρόνια πριν με σήμερα.  Αυτοί όμως που έχουν την εξουσία δεν νοιάζονται γιατί καπαρώνουν τις καρέκλες, τους μισθούς και ούτε καν τους ενδιαφέρει για τον αθλητισμό.

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός αργοπεθαίνει σαν μια κακή μπίζνα, ο κόσμος ξύπνησε.  Αγαπούμε αλλά δεν είμαστε περίγελο κανενός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *