Εξηγήστε κάποιος στον Άλεξ τι σημαίνει Αποέλ

Όπως έφτασε στα αυτιά μας ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άλεξ Ντα Σίλβα αναφερόμενος στο επερχόμενο ντέρμπι με το Αποέλ είπε πως η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο.

Εαν είπε ”καλύτερη” και οι δημοσιογραφίσκοι το άλλαξαν στην μετάφραση το καταπίνουμε, και το καταπίνουμε μόνο και μόνο για τα περισσότερα λεφτά, τους διαιτητές που έχει το Αποέλ στο δυναμικό του, το κατεστημένο, το παρασκήνιο, τα ένα σορρό πέναλτι, την παράγκα, τους υπουργούς κλπ.

Αλλά αν είπε ”μεγαλύτερη” μάλλον ο Άλεξ Ντα Σίλβα δεν έχει ιδέα από κυπριακό ποδόσφαιρο, ποια είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους ως σωματειο σ’ αυτό τον τόπο και αυτό οφείλουν να του το εξηγήσουν οι παράγοντες και όσοι βρίσκονται μέσα στην ΑΕΛ.  Από την άλλη δεν γνωρίζει τίποτα για το τι σημαίνει το κατεστημένο του τόπου λογικό αφού δεν έζησε την αδικία στο πετσί του όσο έπαιζε στο αποέλ της Λεμεσού.

Πάλι μπορεί να είπε ”παίζουμε με την μεγαλύτερη βρομιά του ποδοσφαιρού” και να το έκοψαν.  Γιατί μόνο αυτό το ”μεγαλύτερη” είναι το αποέλ.  Η βρομιά και η δυσωδία του τόπου, το κατεστημένο από την ημέρα που ιδρύθηκε για να πατά επάνω στους άλλους και να αναδεικνύεται.   Βλέπουμε και πάλι φέτος, στο ίδιο έργο θεατές, όποια ομάδα αγωνίζεται μαζί του να έχει παράπονα απο την διαιτησία.

Το συγκεκριμένο ”σωματείο” ίσως να είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες μετά την κάρτα που ο κόσμος έχει αηδιάσει το κυπριακό ποδόσφαιρο.  Τίτλοι στα χαρτιά, αλλαγή στους κανόνες για να γλιτώσει τη διαβάθμιση κλπ,κλπ.

Οπότε ενημερώστε ένας τον Ντα Σίλβα να χαρείτε κύριοι.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *