Ο Μακρής … είχε το κλειδί!

Χωρίς να φορτσάρει ή να εντυπωσιάσει η ομάδα μας πήρε ένα σημαντικό τρίποντο με 1-0 απέναντι στην Πάφο, σε έναν αγώνα χωρίς θέαμα ή πολλές ευκαιρίες.  Ο Αντρέας Μακρής ήταν αυτός που έδωσε τη λύση με ένα έξυπνο σουτ χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα μας.   Η ομάδα μας έγινε η πρώτη ομάδα από της ομάδες της πρώτης εξάδας που κερδίζουν την Πάφο δυο φορές.

Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε εμφανέστατη υπεροχή όσο αφορούσε την κατοχή της μπάλας, είχε τη διάθεση όμως η αμυντική λειτουργία της Πάφου δεν επέτρεψε τη δημιουργία ευκαιριών με αποτέλεσμα να πηγαίνει στα αποδυτήρια με μηδέν τελικές προσπάθειες.  Μόλις 1 τελική είχε η Πάφος.

Στην επανάληψη το σκηνικό συνεχίστηκε κάπως έτσι, με την ομάδα μας να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι από πίσω και την Πάφο να αμύνεται σθεναρά.

Ο Μακρής ήταν αυτός που άλλαξε τη ροη του αγώνα με ένα ψηλοκρεμμαστό σουτ από απόσταση, έπιασε στον ύπνο τον Μολ κάνοντας το 1-0 και αναγκάζοντας την Πάφο να βγει από το καβούκι της με αποτέλεσμα να ανοίξει λίγο το παιχνίδι και να δημιουργηθούν ευκαιρίες.

Σημαντική ευκαιρία είχε ο Αντάμοβιτς στο 59′ ο οποίος δέχθηκε έξυπνη κάθετη του Μακρή, βρέθηκε φάτσα με τον Μολ όμως δεν κατάφερε να τον ντριμπλάρει.  Όχι, είπε ο Πρόσεκ σε σουτ από το ύψος του πέναλτι ποδοσφαιριστή της Πάφου 8 λεπτά αργότερα.

Η Πάφος κέρδισε μέτρα τα τελευταία λεπτά του αγώνα, προσπάθησε να απειλήσει όμως ανεπιτυχώς με την ομάδα μας να παίρνει ένα σημαντικότατο τρίποντο.

Αρχική ενδεκάδα: Πρόσεκ, Τζούνιορ, Τεσέϊρα, Καστανάγια, Αβραάμ, Λαφράνς, Νταβόρ, Μακρής (90′ Λεάντρο Σίλβα), Χουράδο (70′ Μαρκόσκι), Τεξέϊρα, Αντάμοβιτς (70′ Φιντέλις Ιρένε).

Κάρτες: Αντάμοβιτς, Νταβόρ / Ζάντερ, Νέμετς, Μπανγκααρτ, Λουλίνια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *