Ταλαιπωρία και πάλι με την κάρτα

Δεν φτάνει που έχουν γραμμένους εμάς που εναντιονόμαστε της κάρτας, πιο πολύ γραμμένους έχουν και εσάς που πάτε στο γήπεδο με την καρτούλα στο χέρι. Ναι εντάξει είναι δικαίωμα του καθενός και δική του επιλογή. Αλλά ρε φίλοι μου δεν βλέπεται πως δεν κάνουν ούτε τα σημαντικά;! Ούτε καν τα αυτονόητα.

Σήμερα λοιπόν πριν το ΑΕΛ – Ανόρθωση, μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι οπαδοί και των 2 ομάδων λόγω έλλειψης ταμείων για εισιτήρια και λόγω του συστήματος της κάρτας φιλάθλου. Οι ουρές ήταν μέχρι και μετά την έναρξη του αγώνα, με τον κόσμο να δυσανασχετεί και να φωνάζει.

Στα της προσέλευσης τώρα, είδαμε και πάλι να γίνεται το αδιαχώρητο στις κερκίδες του Τσιρείου και κυρίως στην Ανατολική να ξεχειλίζει από οικογένειες. Σε ένα παιχνίδι που οι 2 ομάδες έχουν παρόμοιους στόχους, ασχέτως αν η ΑΕΛ ήταν στην κορυφή, κόπηκαν μόλις  2432 εισιτήρια. Να υπενθυμίσουμε πως τα παιδιά κάτω των 14 ΔΕΝ χρειάζονται κάρτα φιλάθλου όπως επίσης ότι εισέρχονται στο γήπεδο με ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο το οποίο όμως το χτυπούν και μετρούν στο μηχάνημα του σταδίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *