Μιλλοσφοτζίσματα

Αφού μας την διαφήμισαν καλά καλά, έβαλαν τους πιστούς δημοσιογραφίσκους να την εκθειάσουν και να μας πείσουν πως είναι για το καλό μας και ότι μας αγαπούν, αφού πρώτα φακέλωσαν όλους έσους έκαναν, έρχονται και θέτουν προυποθέσεις για να μεταφερτεί η κάρτα οπαδού στα σωματεία.

Ήρταν που έσσο τους που λέμεν.

Πρόκειται όχι μόνο για Μιλλοσφοτζίσματα αλλά και κοροιδία του κόσμου που έκαμε αλλά και εκεινου που αντιστέκεται, ας ελπίσουμε οι οργανωμένοι να μην φάνε την προπαγάνδα κάθε διοίκησης και να δεχθούν αυτή την αλλαγή ως κάτι το οποίο πρέπει να σταματήσει τον αγώνα για την ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΟΠΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ.

Τα σωματεία καλούνται να τιμήσουν την αξιοπρέπεια ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥΣ και όχι των πελατών τους, διότι αυτή και μόνο η συμπεριφορά ήταν που έδιωξε πολύ κόσμο από τα γήπεδα.  Τα γήπεδα της ΑΕΛ που πάντα ήταν γεμάτα ακόμα και όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Β’ κατηγορία ή παράπαιε.

Η αξιοπρέπει μας δεν είναι για πούλημα και ούτε είστε εσείς πλάσματα να μας περιπαίζετε για όσα αγαπούμε.

Πλήρης κατάργηση της κάρτας εδώ και τώρα.

Υ.Γ Μια απο τις παραμέτρους είναι να μείνουν τα στοιχεία ως έχουν, όπως τα μάζευαν μέχρι σήμερα αλλά και να υπάρχει πρόσβαση της αστυνομίας στα στοιχεία αυτά!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *