Δεν υπάρχει τιμή για τις ιδέες μας

Γίναμε μάρτυρες τραγελαφικών γεγονότων όσο αφορά την κάρτα, κομματάρχες να κάνουν κάρτα οπαδού σε βίντεο και προπαγανδιστές δημοσιογραφάκια της δεκάρας να προσπαθούν να μας πείσουν για τα αυτονόητα.

Μέχρι και τα παπαγαλάκια της cytavision δεν αναφέρονταν καθόλου στο θέμα κάρτα τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά η ένταση και η συνεχόμενη αντίσταση τους ανάγκασε να κάνουν λόγο αρχικά για την απουσία του κόσμου και σιγά σιγά και για τους λόγους που η μάζα του κόσμου απουσιάζει από τα γήπεδα.

Η εκπρόσωπος τύπου μας Αριάδνη Γενεθλίου σημείωσε πριν την έναρξη του αγώνα πως ”δεν υπάρχει άλλος λόγος εκτός από την κάρτα που απουσιάζει ο κόσμος της ΑΕΛ που ανέκαθεν στήριζε την ομάδα του”.  Να σημειώσουμε πως και η ΑΕΛ καλλιεργούσε ένα άλλο κλίμα όσο αφορά την κάρτα τον προηγούμενο καιρό όμως πλέον έχουν καταλάβει πως ο κόσμος δεν επιστρέφει με μεγάλα λόγια ή προπαγάνδα όταν του ξεβρακώνεις την αξιοπρέπεια.

Τέλος, ο εκφωνητής του αγώνα που ξεκίνησε στις 7μ.μ είπε ”ακόμα και δωρεάν να ήταν το εισιτήριο ο κόσμος της ΑΕΛ δεν θα ερχόταν” κάτι το οποίο ξεκάθαρα έχουν κατανοήσει όλοι.  Πως ο κόσμος της ΑΕΛ δεν πρόκειται να ξεπουλήσει την ιδέα του για κάθε Ιωνά, Κλεάνθη και γενικά κανένα εξουσιαστή.

VIVA LOS ΑΕΛΙΣΤΑΣ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *