Δημοσιογραφική Διάσκεψη 30/11/18

Ο Ντούσαν Κέρκες παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με όσα συνέβησαν τον τελευταία καιρό, τις σκέψεις για το ντέρμπι με την Ομόνοια, και φυσικά για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Νομίζω είναι η μισή Κύπρος. Από εδώ και πέρα θα μιλάω αγγλικά. Πραγματικά εκτιμώ την Κύπρο και τη γλώσσα αλλά δύσκολο να εκφράσω αυτά που θέλω να πω. Ελπίζω να το καταλάβετε».

Για την εικόνα της ομάδας: «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου. Πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη και αυτό κάνω και τώρα και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου. Δεν είναι εύκολο να είσαι προπονητής στην ΑΕΛ. Σε μια μεγάλη ομάδα όταν έρχεται ήττα είναι δύσκολο. Απεχθάνομαι να χάνω, αλλά ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Ο τρόπος που χάσαμε μας έκανε να το συζητήσουμε με τους παίκτες για να το αλλάξουμε. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες . Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έκαναν φανταστική δουλειά στους πρώτους 8 αγώνες. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά για να επανέλθουμε».

Για τους τραυματίες: «Ο Μουστάκης απέχει εδώ και καιρό και άρχισε γυμναστήριο ενώ ο Ράσο ακολουθεί ατομικό. Επίσης ο Μπενίτεθ έκανε επέμβαση χθες. Είχε αυτό το πρόβλημα και προσπάθησε να το ξεπεράσει και έπαιξε με Απόλλωνα με πρόβλημα. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και δεν βλέπω τον λόγο να φύγει τον Ιανουάριο. Μας έχει βοηθήσει και θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Η Ομόνοια είναι πάντα Ομόνοια. Έχουν νέο προπονητή και φαίνεται ότι διόρθωσε πολλά πράγματα. Δεν έχασαν από την μέρα που ήρθε ο νέος προπονητής. Σεβόμαστε την Ομόνοια αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Κάνω κάλεσμα στον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει διότι τους χρειαζόμαστε».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *