Νίκη για τα κορίτσια μας απέναντι στο ΘΟΙ

ΣΑΛΑ ΑΕΛ: Robo Markets ΑΕΛ – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ 3-0 (25-19, 25-22, 25-14)

Η Robo Μarkets ΑΕΛ ήταν η νικήτρια του εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας που έγινε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στη Σάλα της ΑΕΛ αφού κέρδισε το ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σετ.

Με αυτή τη νίκη οι «γαλαζοκίτρινες» έπιασαν την Ολυμπιάδα Ν. στην τέταρτη θέση με 10 βαθμούς. Το ΘΟΙ από την άλλη που προσπάθησε πολύ έμεινε στην 8η και τελευταία θέση με ένα βαθμό. Ωστόσο, η ομάδα του Αυγόρου δείχνει πολύ καλά στοιχεία.

Η Robo Μarkets ΑΕΛ ήταν πολύ καλή στο πρώτο σετ, κέρδισε με 25-19 ανοίγοντας το σκορ σε 25 λεπτά απέναντι στο ΘΟΙ που προσπάθησε πολύ.

Στο δεύτερο σετ οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα στην προσπάθεια κατάκτησής του, αλλά η ομάδα της Robo Μarkets ΑΕΛ φάνηκε πιο ψύχραιμη με συνέπεια να κερδίσει το πολύ ανταγωνιστικό σετ με 25-22 κάνοντας το 2-0.

Oι «γαλαζοκίτρινες» συνέχισαν να είναι πολύ καλύτερες και στο τρίτο σετ κέρδισαν εύκολα με 25-14 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Robo Markets ΑΕΛ(Β. ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ): Κωνσταντίνου, Μάγκντιτς, Κχαταρασβίλι, Πεχλιβάνη, Ζελένοβιτς, Παύλου – Λίμπερο: Στεφάνου. – Αλλαγές: Σιάγα, Σπύρου, Οικονομίδου.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Παπαδοπούλου,Φορτές, Λεγκρός,Χατζηκωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Μιχαήλ. – Αλλαγές: Nικόλα.

Πηγή: Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *