Παλαίμαχοι, ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και διοίκηση για Σεβήμ Εμπέογλου

Ο όμιλος παλαιμάχων της ομάδας μας αλλά και το διοικητικό συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ μας Σεβήμ Εμπέογλου.
Η ανακοίνωση του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ:

“Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Σεβήμ Εμπέογλου που απεβίωσε χθές σε ηλικία 87χρ. Ο αείμνηστος Σεβήμ γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1931 στη Λεμεσό και ευτύχησε να κατακτήσει 3 πρωταθλήματα με την ομάδα μας (1952-53,1954-55 και 1955-56) και μία Ασπίδα Στυλιανάκη το 1953 την χρονία που έγινε ο πρώτος Τουρκοκύπριος σκόρερ στην Ιστορία της ΚΟΠ. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στα κατεχόμενα και αντιπροσωπεία μελών του Ομίλου μας θα παραστεί για να τιμήσει την μνήμη του θρυλικού Σεβήμ που άφησε ανεξίτηλα το στίγμα του τόσο στην ΑΕΛ όσο και στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Ο Όμιλος μας στις 29 Μαΐου 2014 τίμησε τον Σεβήμ στο Πάνος Σολομωνίδης σε μια εκδήλωση όπου τιμήθηκαν παλιές δόξες της Ιστορίας της ΑΕΛ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Στο καλό φίλε Σεβήμ!”.

Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΑΕΛ:

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του παλιού ποδοσφαιριστή μας Σεβήμ Εμπέογλου που απεβίωσε χθές.

Ο Σεβήμ αποτελεί παράδειγμα πως στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού όλοι οι αθλητές έχουν θέση μακριά από διαχωρισμούς και διακρίσεις.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο:

“Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια Σεβήμ Εμπέογλου, του Τουρκοκύπριου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

palaimaxoi palaimaxoi2 palaimaxoi3 palaimaxoi4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *