Καμία επαφή με την πραγματικότητα

Πρώτα σε καλοπιάνουν, μετά τους ψηφίζεις και μετά σε εξουσιάζουν.  Το σενάριο είναι το ίδιο από την ημέρα γέννησης μας, να λουζόμαστε τις αποφάσεις ανθρώπων που δεν έχουν καμία ιδέα με θέματα που μας αφορούν άμεσα είτε επειδή είναι άσχετοι, είτε επειδή αδιαφορούν.

Σήμερα ο Υπουργός ”δικαιοσύνης” των πλουσίων αυτού του τόπου -διότι η δικαιοσύνη όπως όλοι ξέρουμε είναι σαν τα φίδια, δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους- είπε πως δεν είναι η κάρτα φιλάθλου η αιτία που άδειασαν τα γήπεδα.  Σκεφτείτε πόσο μας κοροιδεύει μέσα στα μούτρα μας για οφθαλμοφανέστατα πράγματα, πόσο δύσκολο είναι στους πολιτικούς και στους εξουσιαστές γενικότερα να δούν ή να πουν την αλήθεια σε πράγματα που συμβαίνουν ή θα συμβούν πίσω από κλειστές πόρτες και τα οποία αφορούν εμάς τον απλό κοσμάκη.

Να σημειώσουμε ότι ανέφερε ”Εαν υπάρχει θέρμα μπορεί να συζητηθεί”, ενώ τόσο καιρό έλεγαν δεν υπάρχει τίποτα προς σηζήτηση όσο ο Κλεάνθης κάθεται νηχθημερόν και μετρά τις κάρτες μήπως και αυξηθούν.  Ανακοινώνουν καθημερινά μεγαλύτερο αριθμό μα τα γήπεδα είναι άδεια.

Γνωρίζουμε ανθρώπους που αρχικά έκαναν κάρτα και με όσα κάνουν αυτοί οι τύποι απο αξιοπρέπεια και μόνον σταμάτησαν να συμμετέχουν σ’ αυτό το τσίρκο.

Για εμάς η αντίσταση είναι δεδομένη, ο πόλεμος πρέπει να συνεχιστεί γιατί τα ελεύθερα γήπεδα μας ανήκουν και είναι δικαίωμα μας.

Οι μπάτσοι με τις κουκούλες και εμείς με κάρτες, καμία ανοχή σε φασιστικά μέτρα.  

Εξουσιαστές και πολιτικοί μας φέρνεται αηδία, αντίσταση σε κράτος και εξουσία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *