Καραπατάκη παρέτα μας

Έβγαλε λέει ανακοίνωση ο πρόεδρος της Αεκ και ζητά να παραμείνει το μέτρο της κάρτας φιλάθλου και να το στηρίξει η πολιτεία και τα σωματεία.

Λοιπόν, απλά και σταράτα. Είναι κατανοητή από όλους μας η προσπάθεια του Καραπατάκη να σώσει ότι σώζεται για την ομάδα του. Προφανώς είναι ευνοϊκό για μια ομάδα ΧΩΡΙΣ κόσμο και ειδικά χωρίς οργανωμένους να παίζει σε γήπεδα άδεια που να μοιάζουν με εκκλησία.

Καταλαβαίνουμε τον τρόμο του μόνο και μόνο που έχει αρχίσει η συζήτηση για κατάργηση ή τροποποίησης της κάρτας φιλάθλου. Σίγουρα το γήπεδο που έφτιαξαν (και παρανόμως εφάρμοσαν από μόνοι τους την ταυτοποίηση) δεν αποτελεί έδρα για την ομάδα του όταν οργανωμένοι οπαδοί άλλων ομάδων δίνουν το παρών τους.

Ο Καραπατάκης αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα ανθρώπου που ενώ μπήκε στο ποδόσφαιρο για να φέρει την “αλλαγή” και “νέες ιδέες”, τελικώς συμβιβάστηκε για να απολαμβάνει την εύνοια του κατεστημένου.

Το ποδόσφαιρο “κύριοι” παράγοντες ανήκει στο λαό. Θα νικήσουμε, θα επιστρέψουμε στα γήπεδα και τότε θα ζωντανέψει ξανά ο αθλητισμός.

ΟΧΙ στα γήπεδα εκκλησίες – ΟΧΙ στο φακέλωμα – ΟΧΙ στην κάρτα φιλάθλου

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *