Νέος χορηγός στην ΕΚΑ ΑΕΛ

Η ΕΚΑ ΑΕΛ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Megabet Plus, η οποία θα είναι από τους κύριους χορηγούς της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ.

Αναλυτικά: «Η ΑΕΛ καλαθόσφαιρα ΛΤΔ. ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια πως προχώρησε σε μία σπουδαία συμφωνία με την MEGABET PLUS την μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο για μία στρατηγική συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

 Η MEGABET PLUS θα είναι αυτή τη σεζόν ένας από τους κύριους χορηγούς της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας μέσα από μία χορηγική συμφωνία που θα αποφέρει πολύπλευρα οφέλη και έσοδα τόσο για την ομάδα μας όσο και για τους φιλάθλους μας.

Η ΑΕΛ καλαθόσφαιρα ΛΤΔ πρόσφερε ένα πακέτο προβολής στην MEGABET PLUS, η οποία (συν τοις άλλοις) θα προβάλλει ως κύριος χορηγός στο αγωνιστικό παντελονάκι της ομάδας την στοιχηματική ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy Η Megabet Plus, η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο, είναι πλέον live και στο διαδίκτυο στο megabetplus.com.cy και όλο το 24ωρο υπάρχουν live στοιχήματα ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε live stream πάνω από 19.000 αγώνες για όλα τα αγωνίσματα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Mέσω της ιστοσελίδας megabetplus.com.cy απολαμβάνετε τις πιο υψηλές αποδόσεις και συνάμα ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών. Χρησιμοποιώντας την καλύτερη και πιο πρόσφατη τεχνολογία έχει δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία. Οι λάτρεις του gaming έχουν την πολυτέλεια, μέσα από μία ευκολόχρηστη πλατφόρμα να παίξουν από παντού, κάθε ώρα και από οποιαδήποτε smartphone συσκευή. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ καλαθόσφαιρα ΛΤΔ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια της MEGABET PLUS και όλους τους ανθρώπους της για την υποστήριξη και την προσφορά της και να την καλωσορίσει επίσημα στη μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας. Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΑΕΛ καλαθόσφαιρα ΛΤΔ».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *