Γελάνε και τα άδεια τσιμέντα!

Τα σαίνια του ΚΟΑ αφού διαφήμισαν και προπαγάνδισαν την κάρτα οπαδού με κάθε άσχετο κομματόσκυλλο και κυβερνητικό υπαλληλάκο, αφού έκαναν κάρτα σε άτομα που ποτέ δεν πάτησαν ποτέ γήπεδο επειδή απλά είναι δημόσια πρόσωπα τα οποία την πρόβαλαν με την βοήθεια των δημοσιογραφίσκων φίλων τους ΤΩΡΑ διερωτούνται γιατί τα γήπεδα είναι άδεια.

Αφού εκτός από τα πιο πάνω, υποχρέωσαν τον καθ’ ένα να κάνει κάρτα ακόμα κι’ αν πρέπει να αλλάξει τις λάμπες του γηπέδου ή να κάνει τη δουλειά του, έφτασαν τις 52000 κάρτες (όπως οι ίδιοι λένε) αλλά τα γήπεδα είναι ΑΔΕΙΑ.

Αν εξαιρέσουμε όσους έσκυψαν συγκαταβατικά το κεφάλι και έκαναν την κάρτα, όσους μας έλεγαν λιγότερο ΑΕΛίστες έτοιμοι να παραδώσουν ακόμα και τα κλειδιά του σπιτιού τους στον ΚΟΑ, η ΜΑΖΑ του κόσμου όχι μόνο της ΑΕΛ αλλά και γενικότερα των οπαδών δείχνει μια ξεκάθαρη αντίσταση στον τρομονόμο.  Επίσης δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στα κρατικά όργανα τα οποία έχουν δοθεί χάρισμα στο πιάτο όλα τα στοιχεία του κοσμάκη.

Αυτές που ακολουθούν είναι σημερινές δηλώσεις του Κλεάνθη: (σχολιασμός L-R πιο κάτω)

Για την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα:
”Προβληματίζει η παρουσία του κόσμου. Ωστόσο, όταν βάλω τη ζυγαριά, στην ασφάλεια του κοινού και τον παλμό, γέρνει προς την ασφάλεια. Θέλουμε να επιστρέψει ο κόσομος, αυτό είναι το ζητούμενο για αυτό είμαστε ανοικτοί σε εισηγήσεις. Δεν είμαστε όμως οι αρμόδιοι για να κάνουμε κάποιες αλλαγές”.

Για την κάρτα φιλάθλου:
”Έχουμε 52.000 εκδομένες κάρτες. Ο κόσμους που πάει στο γήπεδο κάθες αγωνιστική δεν είναι ούτε 10.000. Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν ξέρω πως προκύπτει. Όταν έκανα συνάντηση με τους οργανωμένους δεν υπήρχε το θέμα κάρτας. Τα ερωτήματα που τέθηκαν, ήταν ότι δεν είναι καλό το πρωτάθλημα, ότι η αστυνομία είναι βίαιη και διάφορα άλλα”.

Επιφυλασσομαστε για το αν οι οργανωμένοι μας δεν έθεσαν ερωτήματα και αντιδράσεις κατά της κάρτας ή είναι άλλη μια φορά ψευδείς οι δηλώσεις των εξουσιαστών.  Καλούμε το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στην επόμενη ανακοίνωση του να ενημερώση τον κίτρινο λαό και να ξεκαθαρίσει το θέμα, διότι είμαστε βέβαιοι πως σε μια συνάντηση για την κάρτα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προβάλαμε καθόλου την αντίθεση μας σε σχέση με την κάρτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *