Συνεχίζει το κατεστημένο του Αποέλ και στο Φούτσαλ

Με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα του τμήματος φούτσαλ η ομάδα μας αναφέρεται σε φάση που πραγματοποιήθηκε στον αγώνα πέντε λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού και ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια.

”Η αμφισβιτούμενη φάση που στέρησε στην ομάδα μας να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Λευκόθεο και ενώ το σκορ ήταν 4-3 πέντε λεπτά πριν την λήξη. Ο Νίκος Χατζηγεωργίου με καθαρο και Ανδρίκιο επιτόπιο άλμα κερδίζει κατά κράτος τον τερματοφύλακα του Αποέλ και στην εξέλιξη της φάσης ο Ρικάρντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα…συγχαρητήρια στην διαιτησία που δείχνει πόσο σέβεται την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΛ στο χώρο του Futsal. Μπορεί να λεγομάστε ερασιτέχνες αλλά η έννοια του “ερασιτέχνη” σημαίνει να είσαι ο εραστής της τέχνης και αυτό κάνουν οι αθλητές μας στο παρκέ…ελπίζουμε να καταλάβουν κάποτε την έννοια αυτή της λέξης και κάποιοι άλλοι φορείς του ερασιτεχνικού αθλητισμού”.

apoel

Στα του αγώνα η ομάδα μας ηττήθηκε με 7-3 αν και προηγήθηκε δυο φορές στο σκόρ με 0-1 και 1-3 δυστυχώς με τη βοήθεια του διαιτητή και της τύχης το Αποέλ ανέτρεψε το σκορ.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *