Σύναψη συμφωνίας για τη AEL Cycling Team

Η AEL Cycling ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας χορηγίας με τη εταιρεία da Noi μέλος του Ομίλου Εταιριών Vashiotis. Θα πορευτούμε μαζί με τη εταιρεία da Noi τα επόμενα τρία χρόνια για τη πραγματοποίηση των στόχων της Ομάδας μας.

Η εταιρεία da Noi έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξη του αθλητισμού και ειδικά του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση της εταιρείας da Noi για τη στήριξη της Ποδηλατικής μας Ομάδας, η οποία θα μετονομαστεί σε da Noi AEL Cycling.

Ο υπερσύγχρονος σχεδιασμός, οι νέες τάσεις, η υψηλή αισθητική, η άριστη λειτουργικότητα και η ποιότητα των υλικών, χαρακτηρίζουν τη μοναδικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που εκπροσωπεί η da Noi.

Η da Noi, αντιπροσωπεύει ίσως τα μεγαλύτερα εμπορικά brands στην Ευρώπη στον τομέα της κουζίνας, τις εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, τις πόρτες ασφαλείας, τα παράθυρα, τα ντουλάπια καθώς και στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης.

Ανακάλυψε τις νέες συλλογές da Noi, στο εντυπωσιακό showroom στον παραλιακό της Λεμεσού.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη εταιρεία da Noi στη ιστοσελίδα http://www.xn--dani-2nd.com.cy/ ή στο τηλέφωνο 25814545.

Danoi Vashiotis
Nikos Christodoulides

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *