Έχασαν αλλά έκλεψαν τις εντυπώσεις οι νεαροί λέοντες!

 Σε ένα Τσίρειο που θύμισε παλιές καλές εποχές, γεμάτο ζωντάνια και ΑΕΛίστικη περηφάνια μακριά από υποταγή και σκυφτά κεφάλια, η ομάδα μας έχασε με 1-2 από τον Παοκ Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του UEFA Youth league.

Η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Γερολέμου στο 29′ με ένα απίστευτο σουτ όμως το προβάδισμα κράτησε για λίγο αφού ο Παοκ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Αντρέου μετά από 2 περίπου λεπτά.

Το αποτέλεσμα ημιχρόνου ήταν 1-1 και η ομάδα μας είχε όλα τα φόντα να πάρει τον αγώνα.  Δυστυχώς 6 μόλις λεπτά από την έναρξη του Β’ ημιχρόνου, ο Πάοκ έκανε το 1-2 και τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα.

Όσο περνούσε το παιχνίδι η ομάδα μας έμενε από δυνάμης ενώ δυστυχώς ο Αντρέου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη (80 + 85) με αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα με 10 παίκτες.  Λίγο αργότερα ένεκα τραυματισμού η ομάδα μας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες.

Υπήρξαν 1-2 προσπάθειες στα τελευταία διαστήματα του παιχνιδιού όμως ήταν ανεπιτυχείς για την επίτευξη κάποιου τέρματος από πλευράς της ΑΕΛ μας.

Μόνο περηφάνια για τους λεβέντες μας!

 

 

Αγωνίστηκαν οι: Κεραυνός, Ανδρέου, Κωνσταντινίδης (81′ Σοφοκλέους), Παπαδόπουλος (64′ Καψός), Μιχαηλίδης, Κουππής, Γερολέμου, Μιχαήλ, Παντελή (81′ Σπύρου), Φραγκούδης (61′ Ζήνωνος), Σαββίδης (62′ Ζήνωνος)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *