Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1/10/18

Αδέρφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,

Ιστορική από κάθε άποψη αυτή η εβδομάδα για τη μεγάλη οικογένεια μας και όλοι βρισκόμαστε σε εγρήγορση.

Την Τετάρτη, λίγες ώρες πριν τα γενέθλια μας, στις 19:00 στο Τσίρειο η ποδοσφαιρική ομάδα U-19 των ακαδημιών μας που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα, δίνει ιστορικό ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στον Παοκ. Στο συγκεκριμένο αγώνα η είσοδος είναι 5 ευρώ και δεν θα ισχύσει η κάρτα του ιωνά, έτσι θα είμαστε εκεί χιλιάδες να γράψουμε ιστορία με τη μαζικότερη παρουσία κόσμου σε αγώνα ακαδημιών. Δηλώνουμε πανέτοιμοι να δονήσουμε τα ιστορικά τσιμέντα και να δώσουμε ζωντάνια στα γήπεδα που οι μιζαδόροι κατάντησαν άδεια και νεκρά.

ΑΕΛΙΣΤΕΣ, κατακλύζουμε από άκρη σε άκρη την Ανατολική και αναβιώνουμε τη μαγεία της ΘΥΡΑΣ 3. Στηρίζουμε με φανατίλλα και παλμό τα παιδιά της ΑΕΛ και στέλνουμε μήνυμα σε Κύπρο και Ευρώπη ότι ποδόσφαιρο χωρίς τους αγνούς εθελοντές του στις κερκίδες δεν μπορεί να υπάρξει.

Την Πέμπτη 4/10 ημέρα γενεθλίων της ΑΕΛΑΡΑΣ και του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ , καλούμε τις χιλιάδες των ΑΕΛΙΣΤΩΝ σε ένα μεγάλο, πολύωρο πάρτι στο οίκημα μας στον Εναέριο για να γιορτάσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε.
Αργά τη νύχτα είναι προγραμματισμένες και οι καθιερωμένες εκπλήξεις σε διάφορα σημεία της ΑΕΛοκρατούμενης Λεμεσού μας. Επίσης, το ίδιο βράδυ το σωματείο μας διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία του συνδέσμου.

ΥΓ. Για τον αγώνα των U-19 θα υπάρχουν την Τετάρτη ανοικτά ταμεία στην Ανατολική από τις 17:30.

ΥΓ2. «Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Αθηνών ανακοινώνει πως θα διοργανώσει εκδρομή στην Σαντορίνη για τον αγώνα της πετοσφαιρικής μας ομάδας. Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με την σελίδα μας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 7/11, τα εισιτήρια είναι περιορισμένα.»

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

88 ΧΡΟΝΙΑ Α.Ε.Λ – 29 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *