Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 18/9/18

Μάγκικη ανακοίνωση από τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με σαφέστατες αιχμές προς τους δήθεν αριστερούς που έχουν γίνει οι καλύτεροι απολογητές του τρομονόμου του Ιωνά. Οι δήθεν αριστεροί που παριστάνουν τους οπαδούς ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για π-ιονά-κια στη σκακιέρα του συστήματος.

Καταρχήν, μπράβο στην ποδοσφαιρική ομάδα για τη νίκη της. Ζητάμε από όλους σκληρή δουλειά και ανάλογα αποτελέσματα στη συνέχεια. Μπράβο και στον κόσμο που στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς γύρισε την πλάτη στο έκτρωμα κλεάνθη – ιωνά.

Σε ένα άλλο θέμα, προχθές στο ΓΣΠ έκανε την εμφάνιση της στα γήπεδα μας η μοντέρνα έκδοση «οργανωμένης κερκίδας» ( παιδική χαρά την αποκαλούμε εμείς) η οποία προδίδει των αγώνα των αγνών οπαδών. Μικρή σε όγκο, χωρίς παλμό, με επικεφαλείς μισθοφόρους, υπάλληλους και ερίφια του κόμματος, που θα υπακούν τυφλά στις εντολές της εκάστοτε διοίκησης, θα καλύπτουν τα λάθη και τις ατασθαλίες της αποτελώντας ένα επιπλέον γρανάζι στο μηχανισμό διαφθοράς του μοντέρνου ποδοσφαίρου.

Όπως είδαμε η νέα αυτή έκδοση που ξεπήδησε μέσα από τους κομματικούς καφενέδες της λακατάμιας, έχει σαν αρχή τη στρατολόγηση άβγαλτων ανήλικων ατόμων, τα οποία λόγω της μικρής τους ηλικίας δεν μπορούν να γνωρίζουν το παρελθόν, είναι ευκολόπιστα στα λόγια των αρχηγών και δεν έχουν μηχανισμούς αυτοάμυνας με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται ως στρατιωτάκια για να κάνουν τις αγγαρείες της ελεγχόμενης ηγεσίας.

Τέτοιοι τραγελαφικοί νεοσύστατοι σύνδεσμοι φαίνεται πως είναι το όνειρο των σημερινών διοικήσεων των ομάδων. Στριμωγμένοι και απομονωμένοι σε μια γωνίτσα της κερκίδας να προσπαθούν με είκοσι 15χρόνα να κάνουν απλά τη χορωδία. Σύνδεσμοι που θα μεγαλώνουν νεολαία χωρίς ιδανικά και χωρίς μαχητικό πνεύμα. Σύνδεσμοι που δεν θα είναι ασπίδα των αξιών του σωματείου τους αλλά φερέφωνα, χωρίς δική τους φωνή, χωρίς βούληση, χωρίς πυγμή, χωρίς δυναμική, χωρίς τη φανατίλλα και τον παλμό που μάθαμε τόσα χρόνια, ώστε ο κάθε πρόεδρος ομάδας να δρα ανενόχλητος στο χορό του ξεπλύματος των εκατομμυρίων.

Κλείνοντας, ακούσαμε χθες βράδυ τον πρόεδρο του ΚΟΑ να λέει στην τηλεόραση πως έχει χρόνια που μειώνεται ο κόσμος στα γήπεδα. Σοβαρά Κλεάνθη; Δεν είναι οι οργανωμένοι που διώχνουν τελικά τον κόσμο; Επειδή δεν είδαμε τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο τώρα που λείπουν οι οργανωμένοι. Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι που ο κόσμος μειώνεται εδώ και χρόνια; . Μήπως, λέμε εμείς είναι οι ίδιοι λόγοι που σε αρκετές περιπτώσεις πυροδοτούν και τη βίαιη συμπεριφορά; Αν είναι έτσι τελικά έρχεστε στα λόγια μας και η καρτούλα σας είναι εντελώς άχρηστη ως προς την αντιμετώπιση της βίας. Άρα ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός της;

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ μοντέρνους «οπαδούς» – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΕΛ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989″

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *