Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 14/9/18

Η ομάδα μας ξεκίνησε θετικά το φετινό πρωτάθλημα και τώρα ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, όπου στόχος δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος εκτός από τη νίκη.

Υπό κανονικές συνθήκες, σε ένα τέτοιο αγώνα το γήπεδο θα ήταν κατάμεστο, με τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του παιχνιδιού, όμως για ακόμα μια φορά οι εξέδρες δεν θα έχουν τη γνωστή ζωντάνια γιατί οι διοικήσεις των ομάδων και οι καρεκλοκένταυροι των ομοσπονδιών σαν ένοχοι κρύβονται επιδεικτικά πίσω από τα συμφέροντα.

Για αυτό για εμάς, στο πρώτο ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου, δεν υπάρχει άλλη οδός από τη μαζική αποχή. Στέλνουμε ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως στο τσίρκο των απατεώνων, εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ όπως μας θέλουν.

Αδέρφια ΑΕΛίστες, η μάχη ξεκίνησε και συνεχίζεται. Ο δρόμος είναι μεγάλος και δύσβατος, για αυτό βήμα, βήμα με υπομονή, δίνουμε τον αγώνα μας για τις ελεύθερες Κυριακές μας . Ήδη ξεκίνησαν ενέργειες σε παγκύπρια βάση και σε όλα τα μέτωπα.

Τη Δευτέρα, λόγω και του εργάσιμου της ημέρας σας καλούμε την ώρα του αγώνα στο οίκημα μας στον Εναέριο σε μια μεγάλη συγκέντρωση της οποίας τα έσοδα τονίζουμε ότι θα δοθούν σαν εισφορά στην ΑΕΛ. Θα υπάρχουν λαχνοί αξίας 2 ευρώ και κλήρωση με επίσημες φανέλες των αθλητικών τμημάτων και του συνδέσμου. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση και θα συζητηθούν οι επόμενες μας κινήσεις.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΕΛ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *