Δηλώσεις Αριάδνης Γενεθλίου [14/9/18]

Για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της ΑΕΛ, μεταξύ των οποίων ο τραυματισμός του Βοζίνια και το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Ανόρθωση, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ομάδας, Αριάδνη Γενεθλίου.

Για τον τραυματισμό του Βοζίνια: «Ο ποδοσφαιριστής γύρισε από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική με ενοχλήσεις. Πέρασε από εξετάσεις, έχει θλάση στον δεξιό προσαγωγό. Χρονικά δεν μπορούμε να το οριοθετήσουμε από τώρα. Πρέπει να περιμένουμε μετά τις φυσιοθεραπείες για το πότε θα είναι έτοιμος».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, είναι και εκτός έδρας. Αντιμετωπίζουμε την κάθε ομάδα με σεβασμό και σοβαρότητα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι εν αναμονή του αγώνα».

Για το δύο στα δύο και την ψυχολογία: «Είναι ενθαρρυντικό όμως είναι αρχή του πρωταθλήματος, βλέπουμε αγώνα με αγώνα και προχωράμε χωρίς να πετάμε στα σύννεφα».

Για τον Ντούσαν Κέρκεζ: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και την εφαρμόζει στο γήπεδο. Θέλει να δώσει χαρακτήρα νικητή. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά και προσπάθεια. Πιστεύει πολύ στους ποδοσφαιριστές, δημιουργεί το κλίμα να είναι δεμένοι οι ποδοσφαιριστές. Στόχοι είναι να παρουσιάζεται η ομάδα αντάξια των προσδοκιών και να παίρνει τη νίκη. Η ομάδα ανεβάζει ρυθμούς και είναι σημαντικό αυτό».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *