Μονομερή τερματισμό ο Μάρκο

Με μονομερή τερματισμό της συνεργασίας του με την ομάδα μας προχώρησε ο Μάρκο Αιρόσα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο Μάρκο που είχε συμβόλαιο μέχρι το Μάιο του 2019 τέθηκε εκτός πλάνων από τον προπονητή της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ με αποτέλεσμα ο Αγκολέζος να κινηθεί νομικά εναντίον της ομάδας τερματίζοντας το συμβόλαιο συνεργασίας και να προχωρήσει την καριέρα του.

Άλλη μια περίπτωση που φευγει ποδοσφαιριστής από την ομάδα έχοντας τις χειρότερες εμπειρίες, ειδικά για τον Μάρκο που ήταν στην ΑΕΛ από το 2011 και τον Μάριο Νικολάου που διετέλεσε αρχηγός.   Κάτι παρόμοιο έγινε και με τον Μάριο Νικολάου αλλά και με τον νεαρό Γιάννη Μαύρου που ενώ είχε ξεκινήσει κανονικα προετοιμασία με την ομάδα, δυο μέρες πριν φύγουν για Βουλγαρία του είπαν να βρει ομάδα να πάει δανεικός.  Λυπόμαστε για αυτούς τους χειρισμούς.

Βέβαια οι ποδοσφαιριστές θα μας πει κάποιος, αμοίβονται και εμείς ως αγνοί οπαδοί μόνο δίνουμε αλλά θα θέλαμε να δούμε την διοίκηση της αγαπημένης μας ιδέας να συμπεριφέρεται πιο ανθρώπινα στους αθλητές της και με περισσότερο σεβασμό.

Σαφέστατο παράδειγμα η χθεσινή κίνηση της φουτσαλικής ΑΕΛ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *