Διάσκεψη Τυπου Ντ.Κέρκεζ (12/9/18)

Διάσκεψη τύπου παραχώρησε σήμερα ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Κέρκεζ, ενόψει και του αγώνα της Δευτέρας με Ανόρθωση εκτός έδρας.

Αναλυτικά:

«Προετοιμαζόμαστε για το ματς με την Ανόρθωση μετά τη διακοπή. Ξεκινήσαμε με 6 βαθμούς. Δεν ήταν εύκολα τα ματς με Ερμή και Δόξα. Πάντα στην αρχή είναι πιο δύσκολα. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε ντέρμπι μπροστά μας, έχει ενισχυμένο ρόστερ η Ανόρθωση και πολύ καλό προπονητή. Πάμε για τη νίκη, με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο»

Για το αγωνιστικό πλάνο…

«Θα έχει αλλαγές διότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Για το καλό της ομάδας και με βάση ανάλυσης αντιπάλου ίσως έχουμε αλλαγές»

Για τους παίκτες…

«Κάποιοι παίκτες χρειάζονται περισσότερο καιρό να είναι απόλυτα έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο να παίζουμε στις 18:00 κάθε φορά. Είμαι ευχαριστημένος με την Δόξα όμως με την Ανόρθωση χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια»

Για τον Λεάντρο Σίλβα…

«Είναι πολύ κάλος παίκτης, όμως δεν μπορούν να είναι όλοι στην ενδεκάδα. Οι παίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να βελτιώσει ο καθένας. Είναι θέμα και το τι βλέπουμε στις προπονήσεις και όταν αγωνιστεί τον περιμένουμε καλύτερο».

«Δεν με απασχολεί η βαθμολογία τώρα. Αυτό που με απασχολεί είναι η ομάδα μας. Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι ένας αντίπαλος που μπορούμε να παίξουμε στα ίσα και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον κόσμο…

«Ξέρουμε γιατί δεν έρχονται. Αυτή η εικόνα δεν αρέσει σε κανένα. Ελπίζω ότι θα βρεθεί η λύση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι θέατρο. Για εμάς τις μεγάλες ομάδες είναι δύσκολο α παίζουμε χωρίς φιλάθλους».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Ανδρέας Αβραάμ:

«Δεν νοιώθουμε πίεση. Ξέρουμε ότι η Ανόρθωση είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς είμαστε αρκετά δυνατοί».

Άλεξ Ντα Σίλβα…

«Όταν ήρθα στην ΑΕΛ, μίλησα με τον προπονητή για το τι θα κάνω. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές. Για το παιχνίδι της Δευτέρας ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά θα παίξουμε σαν ομάδα».

 

Επίσης στη διάσκεψη παρουσιάστηκε και ο νέος χορηγός.

Δηλώσεις:

Δημήτρης Γιαννέλης: «Η Megabetplus θα είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας. Μια συνεργασία που θα αποφέρει πολύπλευρα κέρδη. Ελπίζουμε να είναι πολυετής η συνεργασία μας. Στην ΑΕΛ έχουμε μάθει να στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν».

Διευθυντής Megabetplus Γιώργος Χαλλουμής: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους. Ευχόμαστε όπως η προβολή της εταιρείας μας στη φανέλα της ΑΕΛ να φέρει αρκετές επιτυχίες στην ομάδα».

parousiasi1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *