Με το δεξί – 0-1τον Ερμή χωρίς να φορτσάρει!

Χωρίς να ρολάρει ή να εντυπωσιάσει και εκμεταλευόμενη το λάθος του Μαρτίνιουκ στο 69′  με τον Χουράδο η ομάδα μας έφτασε στη νίκη με 0-1 απέναντι στον Ερμή στο Αμμόχωστος.  

Έχοντας το μεγαλύτερο διάστημα την κατοχή της μπάλας και με πιο κινητικό της ποδοσφαιριστή τον Άλεξ Ντα Σίλβα η ομάδα μας φάνηκε να θέλει ακόμη πολύ δουλειά. Ο Ερμής είχε τις ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να βρει ποτέ στόχο. Από πλευράς της ομάδας μας υπήρξε αστάθεια στην άμυνα και αδυναμία στη δημιουργία επιθετικών ενεργειών και αυτοματισμών όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς, κρατάμε το τρίποντο και συνεχίζουμε.

Κάπως μουδιασμένα ξεκίνησε τον αγώνα θα λέγαμε η ομάδα μας με αποτέλεσμα να δώσει χώρους στον Ερμή να δημιουργήσει ευκαιρία από το πρώτο κιόλας λεπτό αλλά και να κυκλοφορήσει στη συνέχεια τη μπάλα στο κέντρο ανενόχλητος.

Από το 20′ και έπειτα βρήκε τα πατήματα της και άρχησε να κερδίζει μάχες στον αγωνιστικό χώρο με συχνότερες επισκέψεις στο αντίπαλο τρίτο, με τα περισσότερα πράγματα να περνούν από τα πόδια του Άλεξ Ντα Σίλβα ο οποίος απείλησε με τρία σουτ τον Αραμπατζή ενώ γενικά οι Τόρρες και Μπενίτεζ στα φτερά ήταν εκτός παιχνιδιού.

Στο 44′ ο Τόρρες ζήτησε αλλαγή λόγω μυικού προβλήματος και τη θέση του πήρε ο Μαρκόσκι ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ερμής είχε δοκάρι για καλή μας τύχη.

Στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν πιο απαιτητική συνεχίζοντας όμως να έχει ασταθή αμυντική λειτουργία.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου υπήρξε μια κλασσική ευκαιρία από πλευράς της ομάδας μας με τον Αντάμοβιτς ενώ στο 54′ ο Μαρκόσκι μετά από κάθετη του Ντα Σίλβα βρέθηκε φάτσα με τον Αραμπατζή και στην προσπάθεια να τον ντριμπλάρει έχασε τεράστια  ευκαιρία.

Στο 69′ ο Χουράδο σκόραρε βάζοντας την ομάδα μας μπροστά στο σκορ και ανοίγοντας λογαριασμό.  Ο στράικερ περνώντας 4 λεπτά νωρίτερα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μαρτίνιουκ να του στρώσει τη μπάλα και από κοντά έκανε το 0-1.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Ν.Τεξέιρα, Λαφράνς, Α.Τεξέιρα, Αβραάμ, Ζντραφκόσκι, Ντα Σίλβα, Αντάμοβιτς (80′ Γκαστανιαγκα), Μπενίτεθ, Τόρρες (44′ Μαρκόσκι), Μυτίδη (65′ Χουράδο).

Κάρτες: Βολκόβ, Μαρτίνιουκ, Εμπαλό / Μαρκόσκι, Νταβόρ, Ντα Σίλβα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *