Νέα μέρα για την Κυπριακή διαιτησία

Μέτρα που θα ζηλέψουν όλοι Ευρωπαίοι και μη έχει αναλάβει να υλοποιήσει ο Γιώργος Κούμας με σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου της Κυπριακής διαιτησίας.

Όπως η ίδια η ΚΟΠ με ανάρτηση της περηφανεύεται πως μετά από πρόταση του Γ. Κούμα ο πρώην διαιτητής Κώστας Θεοδότου επιστρέφει με συγκεκριμένες αρμοδιότητες στον τομέα της Διαιτησίας.

Ενώ συμπληρώνουν με τις τραγελαφικές 4 γραμμές που ακολουθούν:

Ο κ. Θεοδότου θα αναλάβει καθήκοντα εκπαίδευσης, scouting και θα συμμετέχει στην ομάδα διοικητικής διαχείρισης στη νεοσύστατη Ακαδημία Διατησίας της ΚΟΠ.

Η επιστροφή του κ. Θεοδότου εντάσσεται στο πλαίσιο ανασύνταξης και αναβάθμισης του τομέα της Διαιτησίας, στη βάση των προγραμματικών θέσεων της νέας ηγεσίας της ΚΟΠ.

Εμείς φυσικά δε ξεχνούμε ποιος είναι ο Θεοδότου όσα χρόνια κι’ αν περάσουν, ότι κι’ αν σκαρφιστούν για να μας σερβίρουν.

Και για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, ο εν λόγω κύριος στέρησε ένα τίτλο στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ σε τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στο 2004.

Οι σημαντικότερες φάσεις που έκριναν τον αγώνα πέρα τον οποιοδήποτε άλλων εσκεμμένων λαθών ήταν:

Σε σκληρό φάουλ ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ο Θεοδότου αντί να δώσει δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή Ελευθερίου, όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν ήδη κιτρινισμένος και θα έπρεπε να τον αποβάλει, κάλεσε και κιτρίνισε άλλο ποδοσφαιριστή άσχετο εντελώς με τη φάση.

Δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία στάδια του αγώνα από κόρνερ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΡΝΕΡ!  Και για του λόγου του αληθές δανειζόμαστε βίντεο από τη στήλη ”Αναδρομή στο Παρελθόν”.

Τέλος, στις καθυστερήσεις ο Κυθρεώτης ανέτρεψε με τη βοήθεια αμυντικού τον Λισασί κι έπρεπε να σφυριχθεί πέναλτι, αντί αυτού ο Θεοδότου έδωσε επιθετικό φάουλ.

M’ αυτούς καθηγητές θα διορθώσουν το καημένο κυπριακό ποδόσφαιρο! Και εσύ … τρέχεις να κάνεις κάρτα οπαδού!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *