Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 8/8/18

Καλούμε τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ να παρευρεθεί μαζικά αύριο Πέμπτη η ώρα 19:30 στο βοηθητικό μας γήπεδο για την πρώτη προπόνηση και παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπενθυμίζουμε τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ ότι τα έσοδα από τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα δοθούν στους πυρόπληκτους της Ελλάδας και αυτός είναι ένας ακόμα σημαντικός λόγος για να είμαστε εκεί .

Διαχρονικά οι πρώτες προπονήσεις της ΑΕΛ είναι σημείο αναφοράς και για αυτό δηλώνουμε πανέτοιμοι για να δημιουργήσουμε ξανά τη γνωστή ακροΑΕΛίστικη ατμόσφαιρα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε και ας αντιληφθούν άπαντες, ειδικά εντός ΑΕΛ, oτι θα στερηθούν τέτοιες παρουσίες στο άμεσο μέλλον αν δεν ενώσουν τη φωνή τους με τους αγνούς οπαδούς και αν δεν αντιδράσουν δυναμικά ενάντια στους τρομονόμους.

Στα του συνδέσμου, ενημερώνουμε πως αύριο από τις 11:00 αρχίζουν οι εγγραφές μελών για τη νέα απαιτητική χρονιά. Η κανονική εγγραφή κοστίζει 20 ευρώ με δώρο την καινούργια φανέλα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Η εγγραφή για τα ενεργά μέλη αλλάζει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και κάποιος θα μπορεί να γίνει ενεργό μέλος για την περίοδο 2018-2019 πληρώνοντας συνολικά το ποσό των 50 ευρώ με δώρο τη φετινή φανέλα του συνδέσμου και ένα ακόμα συλλεκτικό προϊόν που θα βγει εντός της χρονιάς αποκλειστικά για τα ενεργά μέλη.

ΥΓ. Την Παρασκευή θα εκδοθεί ανακοίνωση σχετικά με την φαρσοκωμωδία της κάρτας φιλάθλου.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *