Κάνουν το παν να μας πείσουν για την κάρτα

Σε εγρήγορση είναι εδώ και μία βδομάδα ένας ολόκληρος μηχανισμός από τον ΚΟΑ, τα πλείστα ΜΜΕ αλλά και από πολιτικά κόμματα, με στόχο να μας πείσουν για την αναγκαιότητα της εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου.

Αρχικά δημιούργησαν ένα show για το πόσο εύκολα μπορεί κανείς να εκδώσει την κάρτα, ενώ έτρεξαν πρώτοι να την εκδώσουν και να ποζάρουν με περηφάνια μαζί της. Στη συνέχεια μας μίλησαν για “κοσμοσυρροή” στους χώρους έκδοσης, άσχετα αν σε κάθε φωτογραφία φαινόταν μόνο ο πρόεδρος του ΚΟΑ και 2-3 άλλοι λειτουργοί του οργανισμού.

Στρατευμένα στον αγώνα αυτό βρίσκονται και τα πλείστα εκ των ΜΜΕ όπου με καθημερινά άρθρα αναπαράγουν κάθε λογής “non paper” που εκπορεύεται από τον ΚΟΑ. Σήμερα μάλιστα ήταν η σειρά του ΔΗΣΥ να παίξει το δικό του ρόλο στην παράσταση που βλέπουμε. Η ηγεσία του κυβερνών κόμματος πήγε (παρέα με τις κάμερες) ενώ έστειλε και όλο το προσωπικό των γραφείων του για να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου. Επιπλέον, σήμερα εμφάνισαν και έρευνα από ιδιωτικό Πανεπιστήμιο προσπαθώντας ξανά να μας πείσουν ότι η πλειοψηφία του κόσμου συμφωνεί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχουν γίνει περίπου 5000 αιτήσεις, ενώ 2700 από αυτές έχουν παραληφθεί και έχει γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων. Η συντριπτική πλειοψηφία των εκδόσεων έγινε στο ΓΣΠ όπου εκδόθηκαν 2000 κάρτες. Θυμίζουμε ότι ο ΚΟΑ έθεσε ως στόχο την έκδοση 60 000 καρτών, ενώ η συνολική πρόνοια από την αρχή αφορούσε 120 000. Δηλαδή με απλά μαθηματικά απομένουν ακόμα περίπου 57 000 κάρτες, με τους ίδιους να δηλώνουν αισιόδοξοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *