Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 6/7/18

Ανακοινώνουμε ότι το ετήσιο Beach party του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/7/2018 στο Δασούδι απέναντι από την ΚΕΑΝ. Περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγαλύτερο οπαδικό πάρτι του καλοκαιριού, καθώς και για τις εγγραφές μελών του συνδέσμου θα δοθούν σε ανακοίνωση μας την επόμενη εβδομάδα.

Στα του σωματείου, καλούμε τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ να γίνει μέλος και να αγκαλιάσει την προσπάθεια του νέου ΔΣ για αναγέννηση της ΑΕΛ σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο. Έχουν δημιουργηθεί διάφορες κατηγορίες μελών με προσιτές τιμές για όλους. Είναι καιρός το σωματείο να στηριχθεί και να ενωθεί με τον ένα και μοναδικό ιδιοκτήτη του, τον κόσμο του. Για μια ΑΕΛ πρωτοπόρα στην προαγωγή του καθαρού αθλητισμού, για μια ΑΕΛ ενεργή στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Συνεχίζοντας, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε με αποτροπιασμό το γεγονός πως ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ γευμάτιζε με τον εκπρόσωπο της μεγαλύτερης βρωμιάς που γέννησε ποτέ αυτός ο τόπος. Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού και ο κόσμος της έζησαν διαχρονικά αμέτρητες αδικίες εξαιτίας του συγκεκριμένου κομματικού καφενείου της πρωτεύουσας και παρόμοιες καταστάσεις όπως την προχθεσινή μόνο εμετό και αηδία μας προκαλούν και σίγουρα δεν βοηθούν στην προσπάθεια αντιστροφής του αρνητικού κλίματος γύρω από το ποδοσφαιρικό μας τμήμα.

Κλείνοντας, βλέπουμε να συνεχίζεται ακάθεκτη η εφαρμογή ενός αποτυχημένου όπως αποδείχτηκε ημίμετρου για δήθεν πάταξη της βίας. Φαίνεται πως κάποιοι δεν πήραν τα μηνύματα και γουστάρουν άδεια γήπεδα. Όμως ότι σπέρνεις θερίζεις και το κυπριακό ποδόσφαιρο ήταν για χρόνια στον αναπνευστήρα, το 2014 πέθανε, τώρα του κάνουνε μνημόσυνα και στο κοντινό μέλλον ούτε άτομα για μνημόσυνα δεν θα υπάρχουν. Άμεσα υπεύθυνοι θεωρούνται οι παράγοντες των ομάδων καθώς στις συναντήσεις με τον ΚΟΑ αποφεύγουν να θίξουν ουσιαστικά ένα τόσο σοβαρό θέμα και συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν είδαμε όμως την ίδια αδιαφορία όταν πρόπερσι με το έτσι και το θέλω όλοι οι παράγοντες αύξησαν ξανά τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας από 12 σε 14 γιατί έτσι βόλευε τις στοιχηματικές τους δραστηριότητες και τα προσωπικά συμφέροντα της τσέπης τους.

ΥΓ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΥΓ2. Η επίσημη σελίδα του σωματείου μας στο Facebook με λεπτομέρειες για τις εγγραφές μελών. https://www.facebook.com/ael.limassol.official/

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *