Ζήτω τα γήπεδα-φυλακές!

Πολλές φορές είδαμε ρατσιστικές συμπεριφορές από φιλάθλους, ακόμη και παράγοντες να παραμένουν ατιμώρητες.  Είδαμε καλομαθημένα παιδάκια εκ Λευκωσίας να πιθηκίζουν πάνω στην κερκίδα αλλά όλοι οι αναρμόδιοι να κλείνουν προκλητικά τα αυτιά.

Σήμερα έφτασε στο lions-radio μια είδηση η οποία μας εξόργισε ακόμη περισσότερο για την κατάσταση που επικρατεί πλέον στα γήπεδα και με κάθε ευκαιρία εκφράζουμε την αντίθεση και το θυμό μας.  Ο ανθός των τσιμέντων είμαστε εμείς, χωρίς τον απλό κόσμο θα μείνουν μια δέσμη αυλικοί και κόλακες και άλλοι τόσοι που επωφελούνται είτε με μίζες είτε με μισθούς.

Φυσικά, το δικαστικό σώμα και η αστυνομία βρήκαν το λάθος και έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους για άλλη μια φορά με την εξουσία που τους παρέχεται.  Χθες, επέβαλαν διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα σε 47 χρόνη για περίοδο 6 μηνών αφού εξύβρισε σε αθλητικό χώρο.  Επειδή δεν αρκούσε μόνο ο αποκλεισμός, η 47 χρόνη πρέπει να πληρώσει 300 ευρώ και να παρουσιάζεται μισή ώρα πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα όπου θα αγωνίζεται η ομάδα της και να παραμένει μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα(!!!!).

Υ.Γ Πρόκειται για εξύβριση και ΟΧΙ για ρατσιστική συμπεριφορά ή άλλη.  Απλή εξύβριση.  Εμείς στην ανατολική κάθε αγώνα εμπλουτίζαμε το λεξιλόγιο μας πάντως.  Μήπως πιάνουμε σειρα;

Αναλυτικά: 

Παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, 47χρονη από τη Λευκωσία, στην οποία επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, σε σχέση με υπόθεση εξύβρισης σε αθλητικό χώρο.

Επίσης, το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον της 47χρονης διάταγμα αποκλεισμού εισόδου σε όλους τους χώρους όπου θα διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες της ομάδας της (και Ευρωπαϊκοί ή άλλοι διεθνείς), για περίοδο 6 μηνών.

Σύμφωνα με το διάταγμα, η 47χρονη θα πρέπει να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό μισή ώρα πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα όπου θα αγωνίζεται η ομάδα της και να παραμένει μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

Y.Γ Στην φωτογραφία μια ψύχραιμη και ευγενική απάντηση στους εξουσιαστές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *