Ότι ειπώθηκε στην Γενική Εκλογική Συνέλευση [8/6/2018]

Ολοκληρώθηκε η Γενική Εκλογική Συνέλευση του σωματείου της αγαπημένης μας η οποία ξεκίνησε γύρω στις 17:30.

Ο μοναδικός συνδυασμός που κατέβηκε στις εκλογές μετά την αποχώρηση εν τέλει του Σοφοκλέους, αναλαμβάνει ως νεο Δ.Σ του σωματείου.

Το νέο Δ.Σ απαρτίζεται από τους:

Κωστας Χριστοδούλου, Αντώνης Τομάζος, Παύλος Βουρνάρης, Κώστας Κωνσταντίνου, Χριστόδουλος Ιωάννου, Πέτρος Κλεάνθους, Τώνια Α. Γρηγορίου, Γιώργος Σαββίδης, Ιωάννου Νίκος, Ανδρέας Χριστοφόρου, Δημήτρης Καλλής, Σκαρπάρης Ανδρέας.

Σε γενικές γραμμές όσα ειπώθηκαν:

Είχε τονισθεί να μείνει η συζήτηση στα του σωματείου και να μην ξεφύγει σε οτιδήποτε αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού θα γίνει σε 1 μήνα συνέλευση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο.

Ο Σοφοκλέους εν ολίγοις ανέφερε πως το φάντασμα του 2014 υπάρχει και ότι η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση εδώ και 4 χρόνια.  Ότι προσπαθεί να βρει άτομα να έρθουν κοντά να βοηθήσουν.  Ότι θέλουν ως διοίκηση διαρκείας.

Ο Λεωνίδης γνωστός και ως Λίλλης, φροντιστής και πιστός ΑΕΛίστας που βοηθά έμπρακτα καθημερινά την ομάδα με κάθε τρόπο πήρε την λόγο και ανέφερε πως ”το να φύγουμε από εδώ ενωμένοι ακούγεται κλισέ.  Τούτο που έχουμε δεν είναι σωματείο.  Κλείνοντας ανέφερε ότι πρέπει να διορθωθεί το γήπεδο που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση”.

Το λόγο πήρε και ο Σωτήρης Ιωάννου ένα από τα παλαιότερα μέλη του σωματείου και είπε:

”Όπως είπε ο Πρόεδρος πρέπει να αφήσουμε τα πάντα και να προχωρήσουμε μπροστά. Όσοι είμαστε κοντά και βάλουμε το χέρι μας στην τσέπη τότε θα προχωρήσουμε. Έγινα μέλος στα 18. Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα για την ΑΕΛ. Ήμουν πρωτεργάτης. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα ήταν ο Πρόεδρος, με ενδιέφερε η ΑΕΛ”.

Η Τόνια Γρηγορίου μέλος του νέου Δ.Σ του σωματείου ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σωματείο, όσο αφορά τον αριθμό των μελών, τον τρόπο εγγραφής του σωματείου και άλλα μικρά μικρά που θα βελτιώσουν την λειτουργία του σωματείου της ΑΕΛ.

Ο νεός πρόεδρος του σωματείου Κ. Χριστοδούλου ανέφερε: ”Έχουμε χρέος στα παιδιά και στα εγγόνια μας να παραδώσουμε μια ΑΕΛ δυνατή. Οι στόχοι και το πλάνο του νέου ΔΣ της ΑΕΛ θα ανακοινωθούν μετά την πρώτη συνεδρία μάλλον την Τρίτη. Έχουν γίνει εργασίες για το γήπεδο που κανένας δεν γνωρίζει. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες και την συνεργασία με τον πρώην Πρόεδρο, Αντρέα Σοφοκλέους” ενώ αργότερα ανέφερε ” Να σταματήσει ο εμφύλιος”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *