Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 07/06/2018

Αύριο όπως είναι γνωστό είναι προγραμματισμένη η καταστατική και εκλογική γενική συνέλευση του σωματείου μας. Πριν μπούμε στην ουσία της ανακοίνωσης μας θέλουμε να ενημερώσουμε τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ για τις ενέργειες που έγιναν ώστε να υπάρξει ένας αγνός και ανεξάρτητος 12μελής συνδυασμός στο σωματείο.

Σαν ΣΥ.Φ.ΑΕΛ τους τελευταίους 5 μήνες πραγματοποιήσαμε αρκετές συναντήσεις με τον Αντρέα Σοφοκλέους σχετικά με την παρακμή που παρατηρείται σε όλο το οικοδόμημα της ΑΕΛ. Από την πρώτη συνάντηση τον περασμένο Ιανουάριο ο σύνδεσμος ζήτησε όπως υπάρξουν αλλαγές και ο Αντρέας Σοφοκλέους είπε ότι παραχωρεί το σωματείο και όρισε γενική συνέλευση 1η Ιουνίου.

Στη 2η συνάντηση μας τον Μάρτιο ο Αντρέας Σοφοκλέους έμεινε πιστός στην απόφαση του να παραχωρήσει το σωματείο και μας είπε ότι δεν θα διεκδικήσει ξανά εκλογή στο νέο Δ.Σ. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ από το Μάρτιο ξεκίνησε ένα μαραθώνιο κύκλο συναντήσεων με σκοπό την εξεύρεση ικανών ατόμων για να αναλάβουν το σωματείο, να το επαναλειτουργήσουν και να το ενώσουν ξανά με τον κόσμο της ΑΕΛ και την κοινωνία της Λεμεσού.

Στην 3η μας συνάντηση την Τρίτη 24 Απριλίου δεν άλλαξε κάτι σχετικά με την απόφαση του Αντρέα Σοφοκλέους να αποχωρήσει από το σωματείο. Επίσης, ο Αντρέας Σοφοκλέους μας έλεγε συνεχώς πως είναι επιθυμία και του ίδιου να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, αλλά κατά την άποψη του δεν θα υπήρχε κανένας και θα τρώγαμε τα μούτρα μας, όπως μας είπε. Σαν σύνδεσμος δεν το βάλαμε κάτω και συνεχίζαμε κανονικά τις συναντήσεις και τις διεργασίες ώστε να καταρτιστεί ένας σωστός συνδυασμός, γιατί γνωρίζαμε πως διαχρονικά κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες η ΑΕΛ πάντα έβρισκε τη λύση στα αδιέξοδα, αντλώντας δύναμη μέσα από την ιστορία της και την αγάπη αυτού του υπέροχου κόσμου.

Στις 2/5/2018 ακολούθησε η συνάντηση του Μιχάλη Κουνούνη στην αίθουσα St.George όπου ο Αντρέας Σοφοκλέους παρουσιάστηκε αρκετά θετικός προς τους παρευρισκόμενους και βγήκε ένα ενωτικό κλίμα με σκοπό την ενεργοποίηση ΑΕΛΙΣΤΩΝ και την ομαλή διάδοχη κατάσταση καθαρά στο σωματείο. Αξίζει να τονιστεί ότι ο Αντρέας Σοφοκλέους κατά τη διάρκεια της συνάντησης ευχόταν συνεχώς να βρεθούν τα σωστά πρόσωπα για να ηγηθούν της κατάστασης και πως ο ίδιος επιθυμούσε να αποχωρήσει από το σωματείο.

Στη συνέχεια ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ πήρε τις οικονομικές καταστάσεις, έγινε νέος κύκλος διεργασιών στις οποίες συμμετείχαμε ενεργά σαν σύνδεσμος και καταλήξαμε στη δημιουργία ενός 12μελούς συνδυασμού με επικεφαλή τον Κώστα Χριστοδούλου. Οι 12 υποψηφιότητες κατατέθηκαν εντός του επιτρεπτού χρόνου, την Παρασκευή 25/5/2018. Με την υποβολή των υποψηφιοτήτων ο σύνδεσμος έκδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε τον κόσμο της ΑΕΛ για το αποτέλεσμα των διεργασιών και εξέφρασε την στήριξη του στον 12μελή συνδυασμό, ενώ παράλληλα καλούσε τον κόσμο να γραφτεί μέλος ξανά στο σωματείο.

Όμως τις τελευταίες ώρες έχουμε πληροφορηθεί πως εν αγνοία του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ έχουν κατατεθεί μυστικά από τον Αντρέα Σοφοκλέους και το τσιράκι του διευθυντή της ποδοσφαιρικής εταιρείας, ακόμα 3 ανεξάρτητες υποψηφιότητες, ανεβάζοντας τον αριθμό των υποψηφίων σε 15.

Αντρέα Σοφοκλέους εμείς από την αρχή σου φερθήκαμε σταράτα και μάγκικα, εκφράζοντας σου ανοικτά και καθαρά τις προθέσεις μας. Εσύ από την άλλη φαίνεται πως μαζί με τη μαριονέττα σου στην εταιρεία παίζεται πάνω στην πλάτη του ΑΕΛΙΣΤΑ διάφορα ύπουλα παιχνίδια. Γιατί τόσο δειλά και άνανδρα στήθηκε αυτή η κατάσταση με τις 3 ανεξάρτητες υποψηφιότητες; Γιατί τελικά κάποιοι θέλουν να έχουν λόγω μέσα στο νέο Δ.Σ του σωματείου; Γιατί δεν εκφράσατε ανοικτά τις προθέσεις σας;

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ΑΠΑΙΤΕΙ όπως αποσυρθούν ΑΜΕΣΑ οι 3 ανεξάρτητες υποψηφιότητες.

Καλούμε σύσσωμο τον κόσμο της ΑΕΛ να στηρίξει τον 12μελή ανεξάρτητο συνδυασμό του σωματείου.

Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *