Διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων…

Αρκετή κινητικότητα, στο παρασκήνιο πάντα, υπάρχει τις τελευταίες βδομάδες σχετικά με το διοικητικό τοπίο στο σωματείο μας.

Όπως πληροφορείται το Lions-Radio αρκετός αριθμός ατόμων, γνωστά και όχι, πραγματοποιούν συνεχώς συναντήσεις με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπάρξει συνδυασμός ενόψει της Γενικής Συνέλευσης. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο να υπάρξει και περισσότερος από ένας συνδυασμός, αν και κάτι τέτοιο δεν αποτελεί επιθυμία των εμπλεκομένων.

Διάφορες ομάδες του οικοδομήματος της ΑΕΛ μας, όπως ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και ο Όμιλος Παλαιμάχων, λαμβάνουν μέρος στις συναντήσεις. Το παρών τους δίνουν επίσης παλιοί παράγοντες και παλιοί αθλητές του σωματείου που νοιάζονται και πονούν την ομάδα.

Προς το παρών όμως τα ονόματα που θα καταθέσουν υποψηφιότητα κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό αφού ενδεχόμενη διαρροή επηρεάζει σημαντικά (κυρίως αρνητικά), μιας και γίνεται αφορμή για συζήτηση. Πάντως όλες οι προσπάθειες γίνονται χωρίς τη συμμετοχή του Αντρέα Σοφοκλέους, που φαίνεται ότι αποχωρεί οριστικά από τα του σωματείου. Σε περίπτωση όμως που ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει και από την εταιρεία η ποδοσφαιρική ομάδα δεν θα μείνει ακέφαλη. Όσοι όμως γνωρίζουν τον Αντρέα Σοφοκλέους επισημαίνουν ότι πολύ πιθανόν να μην έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *