Έκλεισε τη σεζόν με ήττα

Την ήττα με 3-2 δέχθηκε η ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας, που ήταν και ο τελευταίος για τη σεζόν 2017-2018.

Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κράτησε παραπάνω μπάλα και πίεσε ψηλά την ΑΕΚ.  Στα αρχικά στάδια το παιχνίδι είχε ένα γρήγορο ρυθμό οποίος έπεσε στη συνέχεια.  Η ΑΕΛ μας στην πρώτη της φάση ευτύχησε να σκοράρει με τον Φιντέλις όλις στο 5′ ενώ αργότερα δημιούργησε κάποιες προυποθέσεις για να διπλασιάσει τα τέρματα της, ανεπιτυχώς όμως.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ βρήκε λίγο τα πατήματα της, η οποία αγωνίστηκε κυρίως με νεαρούς από τη 2η της ομάδα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με βολίδα του Τρύφωνος.

Στα πρώτα στάδια της επανάληψης η ομάδα μας σκόραρε καθαρό γκολ με τον Φιντέλις, το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε από τον επόπτη ως οφσάιντ.

Η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματα της με κεφαλιά του Πανγκοφ στο 56′ όμως ο Γιάννης Μαύρου δευτερόλεπτα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο έκανε το 2-2 με εξαιρετική κεφαλιά.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Σόρια για την ΑΕΚ μετά από αντεπίθεση της αντίπαλης ομάδας πρόλαβε τον Αβραάμ και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *