Κάποιοι έβαλαν πίεση σε όλους γι’ αυτό το παιχνίδι

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας, Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα με το Αποέλ.

Αναλυτικά:

Πρώτη φορά θα μιλήσω αγγλικά για να μην κάνω λάθη. Πρώτα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Μπρούνο και τους παίκτες για την νίκη. Δεύτερο να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Όπως θυμάστε, η ομάδα με τον Μπρούνο ξεκίνησε προετοιμασία πολύ νωρίς, από τον Ιούνιο.

Την περασμένη εβδομάδα μείναμε εκτός στόχων, γι αυτό δεν ήταν εύκολο να παίξουμε στα δύο παιχνίδια που απέμεναν. Ξανά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό σταφ με όσα έγιναν αυτή την εβδομάδα.

Έχουμε μεγάλο σεβασμό στην Ομόνοια, δεν θυμάμαι τι είπαν. Tην προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε με νεαρούς κόντρα στην ΑΕΚ και περιμέναμε να δούμε εμείς τι θα γίνει για τον στόχο μας.

Σήμερα δεν μπορούσαμε να βάλουμε τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές. Κάποιοι έβαλαν πίεση σε όλους γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να ακουμπήσει τους παίκτες και το τιμ μου λέγοντας διάφορα. Δεν τους έβαλα από την αρχή τους νεαρούς για να τους προστατέψω, αλλά στο ημίχρονο αποφάσισα ότι δεν με ενδιαφέρει κανένας.

Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτούς. Έχουμε πολύ καλούς νεαρούς που κέρδισαν το πρωτάθλημα U19. Και στην τελική όλοι εδώ στην Κύπρο λέμε ότι δεν παίζουν νεαροί Κύπριοι και όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν δύσκολο να τους δώσουμε χρόνο. Και πραγματικά δεν είδα καμιά διαφορά όταν μπήκαν οι μικροί, ήταν πολύ καλοί. Καλή συνέχεια στον Μπρούνο”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *